Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Počeo je printpoetry natječaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cerovski Print Boutique, nagrađivana zagrebačka tiskara, u suradnji s Bunch studijom za dizajn i Hyperactive studiom za tehnička rješenja, pokreće kreativan nagradni natječaj na Twitteru printpoetry kojem je izazov osmisliti rimu koristeći tiskarski rječnik

(Zagreb, 19. rujna 2014.) – Cerovski Print Boutique, renomirana zagrebačka tiskara čiji je rad i kreativnost u tisku nagrađivan međunarodnom nagradom FPO Awards , u suradnji s priznatim studijem za dizajn Bunch te Hyperactive studijom za tehnička rješenja, pokreće zabavan, kreativan natječaj Print Poetry. Ovaj međunarodni natječaj počinje danas, a traje do 29. rujna kada će međunarodni žiri proglasiti pet najboljih. Natječaj se odvija na Twitter platformi, kako bi se omogućili brzo dijeljenje „tiskarskih stihova“ i potaknula kreativnost svih sudionika.

"Print Poetry je još jedan od projekata kojim želimo pokazati da Cerovski Print Boutique nije obična tiskara, već moderna tvrtka “otvorenog uma”, s jasnom vizijom budućnosti. A budućnost u koju gledamo je kreativna, interaktivna i otvorena za sve potencijale produkcije, dizajna i digitalnog marketinga. Poticanje kreativnog izražavanja, dvosmjerna komunikacija i otvaranje mogućnosti kupcu da personalizira svaki proizvod je ono na što stavljamo naglasak. Print Poetry je na neki način i romantična gesta u kojoj ćemo se svi zabaviti stvarajući poeziju o tisku.”, izjavio je direktor i vlasnik Cerovski Print Boutiquea, Siniša Cerovski.

Pet najboljih stihova odabrat će renomirani kreativci s bogatim međunarodnim iskustvom – Jenny Theolin i Dave Brown. Jenny Theolin je nagrađivana kreativna direktorica specijalizirana za brending i event marketing dok je Dave Brown, multitalent koji se bavi fotografijom, pisanjem, dizajnom, ali i zabavom – naime, svjetsku slavu postigao je ulogom gorile Bollo u britanskoj seriji The Mighty Boosh.

Uključite se odmah u ovaj kreativni natječaj i pustite mašti na volju. Svaki od pet pobjednika osvaja pet platnenih torbi s pet pobjedničkih stihova. Povrh toga, možete osvojiti i utješne nagrade – jednu od torbi po izbor ukoliko podijelite neki od stihova za koji smatrate da je najbolji. Tvitajte i retvitajte, ne zaboravite koristiti #printpoetry. Pravila i svi detalji natječaja su dostupni na web stranici printpoetry.printcerovski.com.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene