Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bilo mu je lijepo

Plutao na vodi: Mislili da je mrtav, a on spavao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spasioci su bili šokirani kada je ustao muškarac za kojeg su mislili da mrtav pluta u rijeci Susquehanna u SAD-u.

Joseph DeAngelo uživao je u hladnoj vodi tijekom toplog popodneva u Williamsportu. 'Plutao sam na leđima i gledao u nebo. Osjećao sam se kao da sam na oblaku', ispričao je DeAngelo, piše Sun Gazette. Na sebi je imao prsluk za spašavanje, pa se potpuno opustio i zaspao. Oko 12:30 sati, jedna žena koja se u blizini vozila biciklom, vidjela je kako rijekom pluta muškarac te je nazvala policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju"

Ubrzo su na mjesto događaja stigli policija i vatrogasci, a s njima su bili i forenzičari. Nakon što su vidjeli da se DeAngelo ne pomiče u vodi, pozvali su i mrtvozornika Charlesa E. Kiesslinga Jr. 'Plutao je vodom i stvarno smo mislili da je mrtav. Bio je okrenut licem prema gore i na sebi imao prsluk za spašavanje', rekao je Kiessling.

>> Stotine pijanih ruskih ribara plutalo na ledu

Dok su spasilačke snage planirale kako će tijelo najlakše prenijeti uz strmo brdo, DeAngelo je odjednom ustao. 'Bio je to pravi šok. Prvi put mi se dogodilo da su me pozvali na dužnost, a da je osoba bila živa', rekao je Kiessling.

DeAngelo kaže da on i njegov sin često dolaze na kupanje u rijeku te da je bio šokiran kao i svi ostali kada je vidio da se oko njega nalaze spasioci. 'Nisam imao namjeru nikoga zabrinuti. Ovdje je lijepo i mirno, posebno za vrijeme ljetnih dana kao što je ovaj. Lijepo je jednostavno plutati i zaboraviti brige', zaključio je DeAngelo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene