Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Spasioci su bili šokirani kada je ustao muškarac za kojeg su mislili da mrtav pluta u rijeci Susquehanna u SAD-u.


Joseph DeAngelo uživao je u hladnoj vodi tijekom toplog popodneva u Williamsportu. 'Plutao sam na leđima i gledao u nebo. Osjećao sam se kao da sam na oblaku', ispričao je DeAngelo, piše Sun Gazette. Na sebi je imao prsluk za spašavanje, pa se potpuno opustio i zaspao. Oko 12:30 sati, jedna žena koja se u blizini vozila biciklom, vidjela je kako rijekom pluta muškarac te je nazvala policiju.

Vezani članci Clea Brozović Pronađena 19-godišnja Clea Brozović koja je nestala u Frankfurtu: ''Dobro je'' Policijska sirena, ilustracija Napad koji je šokirao Rijeku: Nijemac čekićem zatukao svog psa pa nakon privođenja divljao u policijskoj postaji

Ubrzo su na mjesto događaja stigli policija i vatrogasci, a s njima su bili i forenzičari. Nakon što su vidjeli da se DeAngelo ne pomiče u vodi, pozvali su i mrtvozornika Charlesa E. Kiesslinga Jr. 'Plutao je vodom i stvarno smo mislili da je mrtav. Bio je okrenut licem prema gore i na sebi imao prsluk za spašavanje', rekao je Kiessling.

>> Stotine pijanih ruskih ribara plutalo na ledu

Dok su spasilačke snage planirale kako će tijelo najlakše prenijeti uz strmo brdo, DeAngelo je odjednom ustao. 'Bio je to pravi šok. Prvi put mi se dogodilo da su me pozvali na dužnost, a da je osoba bila živa', rekao je Kiessling.

DeAngelo kaže da on i njegov sin često dolaze na kupanje u rijeku te da je bio šokiran kao i svi ostali kada je vidio da se oko njega nalaze spasioci. 'Nisam imao namjeru nikoga zabrinuti. Ovdje je lijepo i mirno, posebno za vrijeme ljetnih dana kao što je ovaj. Lijepo je jednostavno plutati i zaboraviti brige', zaključio je DeAngelo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.