Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri u nizu

Pijavice poharale školsko igralište, jedna povukla dijete par metara u zrak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava je sreća da je učenika zgrabila treća pijavica, najslabija u nizu.

Kineski školarci iz Guazhoua (pokrajina Gansu) pošteno su se isprepadali u utorak poslijepodne kada su se na jednom školskom igralištu iznenada stvorile tri pijavice.

Pročitajte i ovo Poruke pred školom u Beogradu - 9 Tragedija u Srbiji Psihijatar istaknuo tri detalja o odnosu učenika ubojice i ostale djece: "Je li se netko zapitao u školi zašto ga ne prihvaćaju?" Načelnik PU Beograd Veselin Milić o pucnjavi o školi Objavljeni mučni detalji VIDEO Pronađeni crteži učionica: Ubojica je imao točan raspored klupa i popis učenika za likvidaciju

Vrtložni je vjetar jednog učenika na nekoliko sekundi i podigao par metara u zrak, no mališan se srećom iz opasne situacije izvukao tek uz lakše ozljede glave.

Prava je sreća bila i to da ga je zgrabila treća pijavica koja se pojavila u nizu jer su prve dvije, navode lokalni mediji, bile daleko više i šire u promjeru.

Priči je zanimljivo dodati i to da su se 'bogovi vjetra' očito nešto naljutili na stranovnike spomenute pokrajine jer je prije samo nekoliko dana kraj pogodila i pješčana oluja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene