Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moguće je i to

Pijani par proveo veselu noć u muzeju...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobičan događaj zbio se u američkom muzeju Charleston koji je posvećen kulturnoj povijesti SAD-a. Naime, mladi je par upravo tamo proveo dio noćnog izlaska, koji je završio, ni manje ni više, nego seksom na podu te značajne povijesne institucije!

Nakon što je američka policija oko 3 sata u noći primila dojavu alarma Charleston muzeja, odmah se uputila na mjesto događaja. Imali su što i vidjeti, na podu muzeja par je vodio ljubav.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bili su cijepljeni Držali se za ruke: Bračni par preminuo od korone u razmaku od minute Slika nije dostupna Tragedija u Teksasu Izrekli "da" pa sat i pol kasnije poginuli u padu helikoptera

U 'Okrugloj sobi', koja je inače  zatvorena za javnost, našli su 29-godišnjeg muškarca Michael Millera te 22-godišnju Nicole Huss. Nakon što se mladi par upoznao u lokalnom kafiću, vidno pijani odlučili su pronaći mjesto za intimno druženje. Policijski izvještaj opisuje kako je par šetao cestom te ugledao otvorena vrata. Naravno, nisu niti razmišljali o kakvom se mjestu radi.

Kada je policija stigla mladi je par i dalje uživao u ljubavnom činu. Oboje su uhićeni zbog, kako navodi policija, 'prisvajanja tuđeg'.

Muškarac je već otprije poznat policiji zbog ilegalnog posjedovanja i konzumiranja droge. Ludu su noć proveli na jednom od najznačajnijih mjesta američke povijesti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene