Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neobičan događaj zbio se u američkom muzeju Charleston koji je posvećen kulturnoj povijesti SAD-a. Naime, mladi je par upravo tamo proveo dio noćnog izlaska, koji je završio, ni manje ni više, nego seksom na podu te značajne povijesne institucije!


Nakon što je američka policija oko 3 sata u noći primila dojavu alarma Charleston muzeja, odmah se uputila na mjesto događaja. Imali su što i vidjeti, na podu muzeja par je vodio ljubav.

Vezani članci Horor Užas, ne gledajte ako imate problema sa srcem! Cura je mislila da vidi nešto u mraku, a dečko joj nije vjerovao Sami svoji redatelji Kreativnost im spašava vezu u izolaciji: Zabavljaju se oponašanjem scena iz kultnih filmova

U 'Okrugloj sobi', koja je inače  zatvorena za javnost, našli su 29-godišnjeg muškarca Michael Millera te 22-godišnju Nicole Huss. Nakon što se mladi par upoznao u lokalnom kafiću, vidno pijani odlučili su pronaći mjesto za intimno druženje. Policijski izvještaj opisuje kako je par šetao cestom te ugledao otvorena vrata. Naravno, nisu niti razmišljali o kakvom se mjestu radi.

Kada je policija stigla mladi je par i dalje uživao u ljubavnom činu. Oboje su uhićeni zbog, kako navodi policija, 'prisvajanja tuđeg'.

Muškarac je već otprije poznat policiji zbog ilegalnog posjedovanja i konzumiranja droge. Ludu su noć proveli na jednom od najznačajnijih mjesta američke povijesti.