Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PETROL

Petrol benzinske postaje – najbolje mjesto za odmor na putu prema ljetnoj destinaciji

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >>
Uz kvalitetno gorivo Q Max i uslugu na benzinskim postajama, Petrol svojim vozačima nudi i dobro opskrbljene trgovine sa širokom paletom praktičnih proizvoda

 Užurbani način života razlog je sve je većoj potrebi za mjestom na kojem možemo obaviti sve što nam treba, ostavljajući nam dovoljno slobodnog vremena. Kako bi svojim kupcima osigurali bezbrižno putovanje na ljetne destinacije, Petrol putem prodajne mreže od 108 benzinskih postaja nudi sva goriva koja kvalitetom nadvisuju standarde tržišta, ali i brojne druge usluge u trgovinama, kao nezamjenjivim dijelom ponude Petrol benzinskih postaja. Istovremeno praktične i dobro opskrbljene, trgovine nude kupcima široku paletu proizvoda. Putem do svojih omiljenih ljetnih destinacija možete se odmoriti od vožnje i počastiti svježim sendvičem, kavom ili sokom.

Pročitajte i ovo Eksplozija na benzinskoj postaji u Karabahu Užas u Gorskom Karabahu VIDEO Eksplozija na benzinskoj postaji: Više od 200 ozlijeđenih, ima i poginulih Ilustracija moraju na hitan servis Skupa greška na benzinskoj postaji: Stotine vozača utočilo pogrešno gorivo, auti im se masovno počeli kvariti

Osim osvježavajućih i alkoholnih pića, u trgovinama možete nabaviti različitu opremu i osnovne rezervne dijelove za vaše vozilo, bilo da je riječ o gumama, uljima i tekućini, brisačima, žaruljama za automobile ili akumulatorima. Kako bi putovanja bilo što lakša i ugodnija, u Petrol Hip Shop trgovinama vas čeka bogat program, delikatesnih proizvoda, pribora za razonodu u slobodno vrijeme, kao i praktičnih darova poput Petrol poklon kartice, ali i vinjeta i svega ostalog što vam je potrebno da nesmetano nastavite put.

U želji stalne nadogradnje ponude u skladu s potrebama i željama kupaca, Petrol je na svim benzinskim postajama uveo mogućnost uplate najpopularnijih domaćih igara na sreću u organizaciji Hrvatske lutrije, tako kupci ne moraju brinuti hoće li odigrati omiljene igre poput Lota 6/45, Lota 7, Joker, Super 7, TV Bingo, Keno i Eurojackpot.

PR PR

U jedinstvenoj ponudi, s kojom možete uštedjeti vrijeme i izbjeći čekanje u redovima, je i mogućnost plaćanja uplatnica s 2D bar kodom na svim benzinskim postajama Petrola, pri čemu je naknada za plaćanje uplatnica 1,5 kn. U sklopu raznolike i vrhunske ponude je i kupovina karata u sustavu EVENTIM zbog koje možete bezbrižno uživati u ljetovanju s punim rezervoarom vrhunskog goriva i rezerviranim mjestom na željenom koncertu.

U odabranim Petrol postajama dostupna je i usluga pranja automobila – u vrhunski opremljenim autopraonicama, napravljenim u suradnji s tvrtkom WashTec koja se na području sustava za pranje vozila nalazi pri samom vrhu svjetske kvalitete, Petrolovo će osoblje oprati vaš automobil dok se vi bezbrižno odmarate od vožnje uz ukusna jela i ostalu ponudu ugostiteljskih objekata.

Isplati se odmoriti se na Petrol benzinskim postajama!

Više o Petrolu i svim uslugama koje nude Petrol benzinske postaje pronađite na http://www.petrol.hr/

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene