Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo zašto

I životinje lažu: Panda glumila trudnoću?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Chengdu istraživačkom centru panda je naučila mnogo stvari, a jedna od njih je i laganje.

Panda Ai Hin, stanovnica Chengdu istraživačkog centra u Kini, oduševila je svoje čuvare kada je počela imati simptome trudnoće. Kretala se manje, a na početku je čak izgubila apetit. S obzirom da samo petina ženskih pandi uopće zatrudni, a toj vrsti prijeti izumiranje, čuvari su bili toliko oduševljeni da su već bili pripremili i opremu za video snimanje poroda. 

Pročitajte i ovo Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana S tržišta se povlače proteinske palačinke opoziv proizvoda Provjerite zalihe, s polica se povlači slastica zbog plijesni

VIDEO Panda Bao Bao u najslađem video selfieju ikad!

Međutim, pretrage koje su uslijedile pokazale su da panda Ai Hin nikada nije bila trudna, a stručnjaci misle da je simptome trudnoće - odglumila.

Ako je i lagala, imala je jake razloge za to: trudne pande u tom centru dobiju sobu samo za sebe, a daje im se i više bambusa i voća. Wu Kjong, stručnjak za pande, rekao je kako to nije prvi put da pande lažiraju trudnoću. 'Neke pametne pande koristile su se tim povlasticama kako bi poboljšale kvalitetu svoga života', rekao je. 

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene