Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEHNOLOGIJA NAM POMAŽE, NO TI SI TAJ KOJI POVEZUJEŠ

Ove godine puno vremena provodiš doma? Donosimo ideje kako se povezati s najdražima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ovoj godini obilježenoj smanjenim kontaktima, najveći dar koji možemo pokloniti dragim osobama je upravo naša prisutnost i pozitivne emocije.

 Tehnologija nam u tome može pomoći pa tako se najmlađima možeš zaigrati njima najdražu Playstation igru, a sa starijima se možeš povezati čak i kad niste na istoj lokaciji. Možda će ove godine izostati tradicionalni ručak kod bake i djeda, ali uvijek ih možeš nazvati na video poziv ili kroz fotografiju podijeliti sadržaj svog blagdanskog stola, kićenje bora i druge trenutke koje ste inače proveli zajedno. Ništa ne može zamijeniti fizički kontakt, ali tehnologija nam pomaže da se povežemo i dijelimo trenutke kad nismo u mogućnosti biti zajedno.

Unatoč tome, tehnologija ne smije biti isključivo u centru pažnje. Osvijesti prave trenutke i ovih blagdana budi prisutan, igraj se s djecom, razgovaraj i nasmij se s roditeljima i prijateljima, posveti im pažnju i vrijeme.

Kako bi ti olakšali surfanje i skratili vrijeme koje bi inače potrošili na potragu idealnog dara ovih blagdana A1 je pripremio posebnu ponudu - Sony PlayStation 4 s tri vrhunske igre (Spiderman, Horizon Zero Dawn Complete edition, Ratchet & Clank) i novi Samsung zajedno su tvoji za samo 50 kn mjesečno uz Savršenu+ tarifu uz koju surfaš neograničeno!

A1 Hrvatska nudi ti da se sa svojim najmilijima povežeš u MOZAIK, a što vas se više poveže, veće mjesečne uštede svi zajedno ostvarujete. Ako povežeš kućni internet i svoju mobilnu tarifu, tvoj mjesečni račun bit će manji za 10 kn po usluzi, odnosno ukupno štediš 20 kuna. Ako tome dodaš i mobilnu tarifu nekog od svojih ukućana, povećava se i iznos popusta koji sada iznosi 20 kuna po usluzi, a zajednička mjesečna ušteda iznosi 60 kuna. Za četiri i više povezanih usluga ušteda iznosi 30 kuna po usluzi, što je mjesečna ušteda od čak 120 kuna.


Ne zaboravite - postoje trenuci kad si tu i kad si stvarno tu!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene