Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAT KOJI OSVAJA ŽENSKU POPULACIJU

Ovaj ultimativni sportski sat za snažne žene s pravom nosi epitet najpoželjnijeg

Dokishop - Hector Army Gold - 2
Dokishop - Hector Army Gold - 2 PR
Aktualno Galerija Dokishop - Hector Army Gold - 2 Dokishop - Hector Army Gold - 2 Foto: PR Dokishop - Hector Army Gold - 3 Dokishop - Hector Army Gold - 3 Foto: Dokishop +0 Dokishop Galerija 1/3 >>
Iako danas postoji veliki broj gadgeta koji ručni sat bacaju u drugi plan, dobar sat nikada neće izaći iz mode. On je odraz stila, osobnosti, elegancije i statusa.

S dobrim satom možete ostaviti snažan dojam, upotpuniti svaki stil i pokazati da imate ukusa. Sat treba biti kvalitetan, funkcionalan, moderan, praktičan... Da biste dobili sat sa svim nabrojanim karakteristikama, do sada ste morali izdvajati poveće iznose novca. Na vašu sreću, to se promijenilo jer se na tržištu pojavio Hector Army Gold, moćni sportski i stylish sat koji je mnoštvom funkcija, vrhunskom kvalitetom, moćnim izgledom i pristupačnom cijenom bacio u sjenu sve druge modele.

Sat koji odiše elegancijom i avanturom

Ako je ručni sat odraz osobnosti i identiteta njegovog vlasnika, ovaj sat će pokazati da ste moćna, samouvjerena i jaka osoba. Njegov neobičan, pomalo robustan izgled izdvojio ga je iz mase jednoličnih satova, a sve to upotpunilo je mnoštvo funkcija. Dizajneri su se svojski potrudili da naprave čudo koje će svojoj vlasnici pružiti kvalitetu, funkcionalnost i modernost u samo jednom dodatku. Jasno je da se radi o moćnom satu namijenjenom snažnim ženama, koje su avanturiste, ali i modno osviještene.

Ne dajte da vas zavara njegov moćan i čvrst izgled. Bez obzira na to volite li se više prepustiti divljini prirode ili uživati u mirnoj kućnoj atmosferi – sat se prilagođava vašem senzibilitetu. Izrazito crna boja sata ukrašena je ružičasto zlatnim obodom i sitnim detaljima na brojčaniku. Pozadinsko osvjetljenje omogućava da ga s podjednakom lakoćom koristite i u mraku.

Začinit će svaki outfit

Ponekad i najsavršenija odjevna kombinacija djeluje nepotpuno bez dobrog modnog dodatka. Čime bolje začiniti outfit nego upravo satom. Ali ne bilo kakvim, jer s nekvalitetnim i nevješto izabranim satom možete napraviti više štete nego koristi svom looku. Ovaj sportski sat robusnog izgleda te trendi ružičasto zlatne boje zasigurno će se uklopiti u svaki stil i upotpuniti svaku kombinaciju. 

Iako prvenstveno sportskog i casual izgleda, doza elegancije pruža mogućnost da ga nosite čak i u elegantnijim varijantama. Dizajn sata je unaprijeđen detaljima poput neobičnog gumba, osvjetljenja, unikatnog okvira kućišta i kvalitetnog remena. Posjeduje bezvremensku ljepotu i s njim ćete ostaviti dojam osobe sa stilom gdje god i u čemu god se pojavite.

Dokishop - Hector Army Gold - 2 Dokishop - Hector Army Gold - 2 (Foto: PR)

Zavidna kvaliteta upotpunjena mnoštvom funkcija

Čvrst i robustan, Hector Army Gold je inspiriran vojnim satovima te će vam služiti dugi niz godina. Prilagodljivi remen je napravljen od čvrste gume koja ne puca, ne haba se i savršeno prianja na svako zapešće. Također, tijekom fizičke aktivnosti i pojačanog znojenja neće iritirati vašu kožu. Kućište je ojačano hardlex staklom otpornim na udarce, ogrebotine i padove. Ovaj visokokvalitetni sat možete nositi i tijekom najintenzivnije fizičke aktivnosti, ali i tijekom plivanja jer je otporan na vodu.

Mnoštvo korisnih funkcija doprinosi njegovoj praktičnosti i funkcionalnosti. Osim što pokazuje vrijeme, sat sadrži veliki broj korisnih funkcija poput štoperice, alarma, kalendara te LED osvjetljenja. Još jedna bitna karakteristika je zaslon s analognim i digitalnim prikazom vremena. Upečatljivi gumb sa strane naglašava njegovu unikatnost, ali i olakšava biranje i podešavanje željenih funkcija.

Kao da sve to nije dovoljno, Hector Army Gold možete naručiti i iz svoje fotelje. Upravo tako, ne morate obilaziti trgovine i tražiti savršen sat za sebe. Jednostavno naručite ovaj svevremenski sat na DokiShop službenoj stranici i on u rekordnom roku stiže na vašu kućnu adresu. Ne treba vas brinuti ni sigurnost, jer vam DokiShop omogućuje da sat platite tek po preuzimanju. Što vam više treba? Ali ima još…

Čitatelje portala Dnevnik.hr čeka i specijalno iznenađenje jer smo u razgovoru s distributerom i ljudima iz Dokishop trgovine uspjeli osigurati nevjerojatan popust od ogromnih 50% za sve naše čitatelje.
Ako do sada niste čuli za DokiShop ovo je prava prilika da saznate zašto baš svoje povjerenje trebate pokloniti ovoj trgovini. To je relativno mlad brand na čijem čelu se nalazi grupa kreativaca koji misle drugačije te koji nastoje revolucionirati način online trgovine.

Predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu i dokaz da se dobar glas daleko čuje.

Vrlo brzo je stekao zavidnu reputaciju, a svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika.

Uz to statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

Upozorenje: Hector Army Gold najprodavaniji je model iz ovosezonske Hugo Gerard kolekcije satova! S obzirom na to da su zalihe ograničene, bitno je da reagirate brzo ako želite da vam se ovaj moćni sat nađe na zapešću.

Naručite moćni Hector Army Gold sat i izgledajte atraktivno i moderno u svakoj kombinaciji!

Čitatelje ovog članka čeka i specijalno iznenađenje. Povodom izlaska ovogodišnje Hugo Gerard kolekcije satova, prvih 50 kupaca dobiva popust od 50 % na kupnju Trixeka sata!

Naručite jedinstveni Trixeka sat i izgledajte posebno i elegantno u svakoj kombinaciji

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene