Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kinez je otišao liječniku zbog bolova u trbuhu i krvi u urinu, no vijesti nisu bile onakve kakvima se itko nadao.


Kinez koji je deset godina bio u braku sa ženom iznenada je saznao kako je i on u stvari – žena.

Vezani članci Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Velika radost: Hrvatska plus size ljepotica otkrila ime i spol svog djeteta Psovanje (Foto: Screenshot/Facebook) Mostovi spajaju ljude, ali ne kao psovke: Kinez naučio psovati kao da je rođeni Hrvat

Muškarac prezimena Chen otišao je doktoru zbog bolova u trbuhu, no nije očekivao da će mu posjet bolnici u Yongkangu u potpunosti promijeniti život, odnosno spol, piše International Business Times pozivajući se na Global Times.

Osim što se žalio na bol u trbuhu, 44-godišnji muškarac imao je i krv u urinu. No, kako su konstatirali liječnici, samo je dobio – menstruaciju.
'Imao je kratku kosu i bio je obučen u mušku odjeću. Ispočetka nismo mislili da je riječ o ženi', kazao je doktor Zhao za Global Times.

Chen nije imao Adamovu jabučicu ni bradu, ali je imao deformirani penis, ustvrdio je Zhao. Snimanje CT-om pokazalo je da Chen ima maternicu i jajnike te da je prema tome – žena, a to je potvrdio i test kromosoma.

Šokirao liječnike kada se živ pojavio s nožem od 20 cm zarinutim u srce!

Liječnici su mu otklonili tumor koji je imao u trbuhu zbog genetskog poremećaja. Chen pak tvrdi kako je oženjen 10 godina i kako je nije imao problema u seksualnim odnosima, no liječnici u to ne vjeruju.

On nije jedini muškarac kojemu su liječnici 'promijenili spol'. Prošle godine, također u Kini, jedan je 66-godišnji muškarac također otkrio da je žena kada je došao doktoru zbog bolova u trbuhu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook