Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lavica Kiara samo je jedna od tridesetak velikih mačaka koje su do danas spasili i udomili članovi neprofitne organizacije "Crni Jaguar - Bijeli Tigar".


Kad lavica Kiara ugleda svog prvog 'oca', mladića Adolfa koji ju je spasio i uz kojeg je odrastala, sreći koju osjeća naprosto nema kraja.

Vezani članci Puma (Foto: Screenshot/YouTube) Puma im pokušala ući u kuću, mogli su samo promatrati i strepiti Mali gadovi (Foto: thechive.com) - 15 Kućni ljubimci mogu biti pravi mali gadovi, vlasnici ih uspjeli uhvatiti na djelu

Svjedoči tome i ova predivna snimka, geste Kiare koja gotovo da ne zna gdje bi prije Adolfa gricnula ili licnula iz čiste ljubavi.

Lavica Kiara danas živi na jednom posjedu u Meksiku, te je samo jedna od tridesetak velikih mačaka koje su do danas udomili članovi neprofitne organizacije "Crni Jaguar - Bijeli Tigar".

Ispit izdržljivosti: Koliko biste dugo mogli odolijevati molbi ove gladne mace?

Riječ je o ljudima koji spašavaju lavove, tigrove, jaguare i pantere iz kandži ilegalnih uzgajivača, cirkusa i zooloških vrtova, te koji se trude tim životinjama pružiti čim bolje uvjete života.

Ako vas zanima tko još sve na tom posjedu živi uz Kiaru, slobodno posjetite stranicu te organizacije, a ako imate i koju kunu viška, imajte na umu i to da članovi ne odbijaju donacije jer treba nahraniti sva ta gladna usta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook