Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bezgranična ljubav

On će zauvijek biti njen: Lavica poludi od sreće kad vidi svog čovjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lavica Kiara samo je jedna od tridesetak velikih mačaka koje su do danas spasili i udomili članovi neprofitne organizacije "Crni Jaguar - Bijeli Tigar".

Kad lavica Kiara ugleda svog prvog 'oca', mladića Adolfa koji ju je spasio i uz kojeg je odrastala, sreći koju osjeća naprosto nema kraja.

Pročitajte i ovo Pokladno jahanje - 2 Šokačko sijelo Plemenite životinje u središtu stoljetne tradicije: "Tko je progutao konjsku dlaku, to ostaje do kraja života" Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa

Svjedoči tome i ova predivna snimka, geste Kiare koja gotovo da ne zna gdje bi prije Adolfa gricnula ili licnula iz čiste ljubavi.

Lavica Kiara danas živi na jednom posjedu u Meksiku, te je samo jedna od tridesetak velikih mačaka koje su do danas udomili članovi neprofitne organizacije "Crni Jaguar - Bijeli Tigar".

Ispit izdržljivosti: Koliko biste dugo mogli odolijevati molbi ove gladne mace?

Riječ je o ljudima koji spašavaju lavove, tigrove, jaguare i pantere iz kandži ilegalnih uzgajivača, cirkusa i zooloških vrtova, te koji se trude tim životinjama pružiti čim bolje uvjete života.

Ako vas zanima tko još sve na tom posjedu živi uz Kiaru, slobodno posjetite stranicu te organizacije, a ako imate i koju kunu viška, imajte na umu i to da članovi ne odbijaju donacije jer treba nahraniti sva ta gladna usta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene