Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odvratne navike putnika postale su prava atrakcija na društvenim medijima.


Odsječeni nokti i plastična vrećica napunjena urinom samo su neki od prizora zbog kojih su putnici, ali i nezadovoljno kabinsko osoblje diljem svijeta odlučili iskaliti svoje frustracije na društvenim medijma.

Vezani članci Crna kutija sa snimačem podataka o letu pronađena je tri dana nakon pada indonezijskog zrakoplova s 62 ljudi Ronioci pronašli jednu crnu kutiju s palog indonezijskog zrakoplova: "Trebat će nekoliko dana da dođemo do do podataka" Pronađena turbina Boeinga koji se srušio nakon polijetanja iz Džakarte - 1 Pronađena turbina srušenog indonezijskog zrakoplova, ronioci krenuli u potragu za crnim kutijama

Putnike s groznim navikama fotografiraju, a onda ih javno sramote objavljivanjem tih fotografija na društvenim medijima. Stranica na Instragamu od osnutka je privukla pozornost putnika i stjuardesa diljem svijeta te trenutno broji preko 240 tisuća sljedbenika.

Možda i najčešći prizor na fotografijama su noge putnika koji ih naslanjaju baš svugdje, pa i guraju pod nos drugih putnika. Ima tu i smeća bačenog tamo gdje ne treba i zahoda nakon posjeta neurednih putnika.

Zrakoplov se morao vratiti u zračnu luku zbog neočekivanog gosta na letu

Na stranici su završile i fotografije djece koja uništavaju unutrašnjost zrakoplova lijepljenjem naljepnica i šaranjem, ali i kondom pronađen ispod sjedala.

Fotografije osoba s nepoželjnim navikama, barem kada je u pitanju let u zrakoplovu, anonimno šalju putnici i stjuardi i stjuardese. Sve ih možete pogledati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook