Ambasadori će u sljedećih godinu dana testirati različite SEAT modele, upoznati Barcelonu kao sjedište branda, te kroz slike i priče na svojim društvenim mrežama približiti brand javnosti.


Puno zabave, smijeha i sunca – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera na snimanju nove SEAT kampanje čiji su glavni akteri Anita Dujić i Ivan Vukušić. Oni su uspješni, zanimljivi, dinamični i popularni na društvenim mrežama, te su upravo zbog toga izabrani za nove ambasadore marke SEAT.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova Seat Cupra R – jesu li španjolski konji brži od japanskih za novi rekord Nürburgringa? Slika nije dostupna Novi veliki SEAT zvat će se Tarifa!? Vi to ovdje možete promijenti

S obzirom na trend rasta popularnosti i važnosti društvenih mreža, pogotovo u komunikaciji s određenim ciljnim skupinama, SEAT je odlučio dogovoriti suradnju s Anitom Dujić i Ivanom Vukušićem koji imaju veliki broj pratitelja i fanova na društvenim mrežama.

Cilj je da se SEAT predstavi javnosti na jedan kreativniji i drugačiji način. Ambasadori će u sljedećih godinu dana testirati različite SEAT modele, upoznati Barcelonu kao sjedište branda, te kroz slike i priče na svojim društvenim mrežama približiti brand javnosti.

Kako su glavne vrijednosti marke SEAT atraktivan dizajn, dinamičnost i young spirit, Anita Dujić i Ivan Vukušić nametnuli su se kao prirodan izbor za suradnju koja je i potvrđena snimanjem kampanje u ambijentu bivše tvornice "Katran".