Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rješenje za vaše samopouzdanje


Delikatno područje pazuha jedno je od najosjetljivijih dijelova kože stoga mu je uz zaštitu potrebno posvetiti i odgovarajuću njegu. Novi NIVEA Protect&Care dezodorans s dragocjenim sastojcima i mirisom legendarne NIVEA kreme pruža 48-satnu zaštitu i pouzdanu njegu osjetljive kože pazuha, ne sadrži alkohol te stvara ugodno suh i mekan osjećaj.

Vezani članci Slika nije dostupna NIVEA poklon paketi – dobitnici 21.3. Slika nije dostupna NIVEA poklon paketi – dobitnici 20.3.

Govor tijela pokazuje mnogo o našem samopouzdanju i fizičkome stanju. Mnoge gestikulacije i pokreti tijela utječu na svakodnevnu komunikaciju s ljudima i otkrivaju kako se osjećamo u vlastitoj koži. Dok se najviše pažnje posvećuje licu i kosi, područje ispod ruku se često zanemaruje. Koža pazuha osobito je osjetljiva i izložena raznim podražajima, poput brijanja ili depilacije, a često je i skrivena ispod odjeće te ostaje vlažna i do nje ne dopire svjetlo. Zato je pravilna njega pazuha izuzetno bitna kako bi to područje ostalo glatko i meko te kako bi se spriječile iritacije.

Novi njegujući NIVEA Protect&Care dezodorans pruža visokoučinkovitu cjelodnevnu zaštitu od neugodnih tjelesnih mirisa i znoja, ne iritira kožu te ne ostavlja ljepljiv osjećaj, a koža ostaje mekana i suha. Kao i NIVEA krema, miris ovog dezodoransa je osobito svjež i čist te objedinjuje tri različite note. Gornja nota sadrži limun i bergamot, za svježi njegujući miris. Njegujuća centralna nota je cvjetna s mirisom jasmina i ruže – a bazna nota je mekana i blaga, jer sadrži mošus i sandalovinu. NIVEA Protect&Care dezodorans idealan je za svakodnevnu njegu i pouzdanu zaštitu pazuha.

NIVEA Protect & Care dezodoransi
Učinkovita, 48-satna zaštita bez alkohola s dragocjenim sastojcima NIVEA kreme i njezinog jedinstvenog mirisa. Za dugotrajan osjećaj svježine te meku i suhu kožu.
MPC sprej (150 ml): 21,90 kn.
MPC roll-on (50 ml): 21,90 kn.
MPC stik (40 ml): 21,90 kn.

U pouzdanoj zaštiti tijekom cijelog dana uživat će i muškarci uz nove NIVEA MEN Protect&Care dezodoranse. Nova formula pruža 48-satnu zaštitu bez iritacija, ne sadrži alkohol te ostavlja ugodan muževan miris - idealno za sve užurbane muškarce!

NIVEA MEN Protect & Care dezodoransi
Jedinstvena formula kombinira učinkovitu 48-satnu zaštitu s blagom NIVEA njegom te modernim, diskretnim i muževnim mirisom. 0% alkohola, bez iritacija.
MPC sprej (150 ml): 21,90 kn.
MPC roll-on (50 ml): 21,90 kn.
MPC stik (40 ml): 21,90 kn.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr
Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska