Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tony Abbot nije naučio lekciju kada su njegovog britanskog kolegu zbog fotografije telefonskog razgovora s Obamom ismijali korisnici Twittera. Napravio je gotovo identičnu grešku. Sugovornik je bio drugi.


Australski premijer doživo je sudbinu svog britanskog kolege kada je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj obavlja važan telefonski poziv.

Vezani članci Volodimir Zelenski i Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr) Bijela kuća objavila transkript razgovora između Trumpa i Zelenskija Slika nije dostupna VIDEO Premijer iskapio pola litre pive u 6 sekundi

Tony Abbot nije naučio lekciju kada su prije mjesec dana tviteraši ismijali Davida Camerona zbog fotografije razgovora s američkim čelnikom Barackom Obamom.

Premijer se na Twitteru pohvalio razgovorom s Obamom - Uslijedila masovna sprdačina!

S mobitelom na uhu, Abbot je zauzeo upečatljivu pozu , a uz fotografiju napisao da je upravo dobio nove informacije o nestalom malezijskom letu MH370. Svojih 280 tisuća sljedbenika zaboravio je obavijestiti o kakvim se točno informacijama radi. Zato su oni odlučili provjeriti o čemu se radi.

Nakon premijerove objave uslijedile su gotovo identične reakcije korisnika Twittera kao i u slučaju Cameron. Njegovi sljedbenicu u ruke su uzeli banane, četkice za zube, boce, mačke... i premijeru poručili kako su se uključili u razgovor.

Inače, zahvaljujući fotografiji na kojoj vodi ozbiljan razgovor s Obamom o krizi u Ukrajini, Cameronu se udvostručio broj sljedbenika, a sličnu sudbninu magao bi doživjeti i australski šef vlade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook