Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na rubu suza

Nije najbolje krenulo: Pijani mladoženja ponizio dragu usred vjenčanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati mladoženja uspio je upropastiti voljenoj djevojci dan kojemu se radovala cijeli život jer naprosto nije znao kada prestati viriti u čašicu.

Naime, mladić se toliko napio da je to bilo baš neugodno gledati, pa su tužnu i uznemirenu djevojku na kraju morale tješiti i smirivati prijateljice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije mu prvi put Pijani muškarac u osam ujutro upravljao automobilom bez vozačke dozvole: Prijeti mu vrtoglava kazna Slika nije dostupna Mrtav pijan Policajci stigli po leš u rijeci pa shvatili da je žrtva ubijena, ali od alkohola!

Željeli su samo snimku za uspomenu, a onda se dogodilo neočekivano

Snimka svjedoči da se novopečeni suprug u jednom trenutku čak i prevrnuo preko sirote cure dok je pokušavao zavodljivo plesati, odnosno da se ona osjećala silno poniženo što su to morali gledati brojni prijatelja i obitelji.

Da bi stvari bile time gore, umjesto da ga zauvijek skloni, netko je od gostiju video zapis objavio na YouTubeu te je u međuvremenu postao toliko popularan da su ga prenijeli i brojni svjetski portali, uključujući i one vrlo posjećena kao što su Daily Mail, Huffington Post...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene