Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Farmer zaradio 10.000 eura

Napokon uhvaćena odbjegla krava Yvonne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 98 dana divljanja po krajolicima i prometnicama Bavarske, uhvaćena je odbjegla krava Yvonne.

Farmer Konrad G. iz Eigelsberga uhvatio je odbjeglu kravu i na taj način zaradio 10.000 eura nagrade, koja je ponuđena onome tko uhvati Yvonne, prenosi Bild.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROSVJEDI VAŽNIJI OD ZAŠTITE LJUDI Problematična odluka za ostatak Njemačke: Bavarska najavila da neće primjenjivati obvezu cijepljenja za zaposlene u zdravstvu Strašna nesreća u Njemačkoj - 4 Nesreća u Njemačkoj Kamion naletio na kolonu vozila američke vojske, izbio ogroman požar: "Dva su bila napunjena avionskim gorivom"

'Bilo je tu puno sreće u igri. Bilo je 18 sati i nalazio sam se s kćeri u šumi, kako bih provjerio stanje na ogradama. Odjednom se pored ograde pojavila Yvonne i promatrala je druge krave', ispričao je Konrad. 'Kad nas je primijetila, pobjegla je nazad u šumu', dodao je.

Odlučili su iznenaditi kravu, a njegova kći odvlačila joj je pažnju, dok se Konrad prišuljao životinji straga. Kretao se vrlo polako i sam je istaknuo kako je Yvonne bila vrlo nervozna. Odlučili su je potjerati prema ostalim kravama kroz otvorenu ogradu i to im je pošlo za rukom. Da se radi o Yvonne, Konrad je shvatio provjerivši broj na njezinom uhu, nakon čega je kontaktirao vlasnike.

Podsjetimo, Yvonne je nakon bijega iz austrijske klaonice bila puna tri mjeseca na slobodi te je postala prava medijska zvijezda u Njemačkoj. Nije izgubila na težini i izgleda dobro i uhranjeno. U međuvremenu ju je otkupilo društvo za zaštitu životinja Aiderbichl iz Daggendorfa, gdje je prebačena i gdje se trenutno nalazi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene