Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postala viralna

Fotografija ove mame skupila čak 212.476 lajkova! Evo zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna fitness instuktorica iz Kalifornije na svom je Facebook profilu objavila fotografiju koja se vrlo brzo proširila društvenim mrežama i izazvala različite reakcije.

Maria Kang je 32-godišnja fitness instruktorica i mjaka troje djece koja je na svom Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svoja tri sina te iznad nje napisala 'A koji je vaš izgovor?'

Fotografijom je htjela poručiti da između posla i brige o djeci uvijek nađe vremena za vježbanje zahvaljujući kojem je svoje tijelo posve isklesala. Fotografija je do u trenutku pisanja ovog članka prikupila čak 212.476 'lajkova', podijeljena je preko 18.000 puta, a komentiralo ju je preko 26.000 ljudi.

>> VIDEO 'Genetski portreti' ili kako ljudi nasljeđuju fizički izgled

Komentari su uglavnom bili pozitivni, mnogi su joj pisali kako ih je inspirirala, no bilo je i onih koji su ostavljali negativne komentare u kojima su je čak napadali i vrijeđali. Tako su je nazivali 'odvratnom', 'očajnom', pa i 'nasilnicom'.

Kang je, nakon svega, u jednom intervjuu kazala da je fotografijom samo htjela inspirirati ljude, a ne ih vrijeđati te da joj je žao što je fotografija izazvala toliko loših reakcija, piše KSDK.

Inače, Maria je bivša natjecateljica na izborima za miss koja je bolovala od bulimije, a fitnesom se počela baviti 2007. godine. Od tada vježba pet do šest dana u tjednu po sat vremena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene