Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mlinar franšiza u centru Beograda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlinarovi proizvodi i ljubav prema hrani nemaju granica, pa je tako danas otvorena i prva Mlinarova franšiza u Srbiji

Prva Mlinarova franšiza otvorena je u centru Beograda, na adresi Makedonska ulica 11

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VEĆI RAČUNI ZA STRUJU Prve reakcije na poskupljenje struje: Uskoro rastu cijene pekarskih proizvoda Slika nije dostupna Pekarske delicije Mlinarov burek od danas i u Dubaiju

Tvrtka Mlinar je danas otvorila prvu franšiznu prodavaonicu u Srbiji i to u centru Beograda, na adresi Makedonska ulica 11. U pojedinim trgovačkim centrima u Srbiji već su u ponudi Mlinarovi bureci i peciva, a sada smo u suradnji s tvrtkom Mlinar Srb d.o.o. u vlasništvu gospodina Gorana Dejanovića, otvorili i prvu pekarnicu pod Mlinarovim brandom i na taj način proširili ponudu pekarskih proizvoda.

I ova Mlinar prodavaonica nudi široki asortiman pekarskih delicija poput bureka, pizze, lisnatih peciva, kruščića i sendviča pripremljenih prema Mlinarovim standardima i recepturama.

Već dobivamo čestitke od mnogih Beograđana koji su bili u Hrvatskoj na ljetovanju, te su imali priliku kušati Mlinarove delicije diljem naše obale, a danas su ih imali priliku kušati i u samom centru Beograda.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene