Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se ni probudio

Medvjed mu odgrizao uho, osjetio samo trzaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnji Rob Holmes otišao je kampirati, pecati i uživati u prostranstvima američke savezne države Montane. Htio je samo malo mira. No kada se probudio, shvatio je kako mu je veliki crni medvjed odgrizao dio uha.

Komadić uha pao mu je na vrat, pokrivač mu je bio krvav, a cijeli šator bio je pun ugriza. Medvjed je navodno tražio hranu, kada je došao do šatora u kojem su bili Holmes i njegov prijatelj.

Pročitajte i ovo Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto Screenshot Djelić sekunde VIDEO Skijaš snimio zastrašujući trenutak: Zamalo sam naletio na njega

Holmes se sjeća samo kako je u snu osjetio trzaj, no nije se odmah probudio. No, probudio se njegov prijatelj i našao ga prekrivenog krvlju. 'Osjetio sam nešto. Znao sam da sam ozlijeđen, ali nisam znao kako jako. Nisam osjećao bol. Tek kada sam vidio da mi nedostaje dio uha, shvatio sam što se dogodilo. Počeo sam se derati kako bi medvjeda otjerao čim dalje', rekao je Holmes.

On nikad nije vidio životinju koja ga je ugrizla, no stručnjaci su utvrdili da se radi o ugrizu medvjeda i to ženskog. Stručnjaci su pronašli medvjedicu u kampu. Eutanazirali su nju i njezino mladunče, koje bez nje ne bi preživjelo, piše Daily Mail..

U bolnici u Missouli Holmesu je donji dio uha ponovno prišiven. Liječnici smatraju da je Holmes uopće sretan da je živ, dok se on ne namjerava odreći svojih izleta u prirodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene