Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'O, ne...'

Listiće s dobitkom od 1,25 MILIJUNA DOLARA greškom bacio u smeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesmotreni muškarac iz Pennsylvanije greškom je u smeće bacio dobitne listiće lutrije vrijedne 1,25 milijuna dolara, prenosi NBC News.

Wendy Hinton, prodavačica u trgovini Zhou Grocery u Yorku, kazala je za dnevnik York Daily Record da muškarac svakog dana igra istu dobitnu kombinaciju te da je kupio 25 listića od kojih svaki vrijedi 50.000 dolara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva sreća Žena uplatila listić i pospremila ga na sigurno, ono što se dogodilo tri godine kasnije potpuno ju je šokiralo Božićna lutrija u Španjolskoj - 4 važnije sudjelovati nego pobijediti Tradicionalna božićna lutrija razveselila Španjolce: "Sreća nije pravedna, sreća je za onoga tko je pronađe"

Očito je pogrešno pročitao brojeve i bacio listić u smeće, rekla je Hinton koja je zbog toga nesretna kao da je i sama izgubila na lutriji.

Tri puta u mjesec dana dobili na lutriji!

"O, ne...", rekla je tužno i glasnogovornica lutrije Pennsylvania Lottery koja je potvrdila da je 25 dobitnih listića bilo prodano 13. ožujka 2013., a vrijednost im je istekla prošli mjesec te novac ostaje u fondu Lutrije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene