Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevara vrijedna 43.000 kuna

Lagala za besplatnu operaciju stopala, bitna joj dizajnerska obuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada Britanka toliko je htjela da joj noge mogu ući u dizajnerske cipele, da je lagala pedijatru kako trpi jake bolove u stopalu, samo da bi je poslao na operaciju koja bi omogućila da joj noga stane u otmjenu obuću.

Kirurški zahvat na njezinom stopalu inače bi koštao 5,000 funti, no ona je na prevaru operativnom zahvatu podvrgnuta besplatno. Na kraju je priznala kako je pravi motiv zapravo bila samo frustracija izgledom njezinih stopala, zbog kojih nije mogla biti 'ukorak s modom'.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Kirurzi su njezino stopalo slomili na četiri mjesta, rezali na njemu tetive i ligamente te na kraju još ugradili i dva vijka od pet centimetara u njezine kosti, a sve da bi 19-godišnja Hannah Bailey mogla osjećati ugodu noseći svoju skupocjenu obuću.

'Znala sam da jedini način, kako se oko toga može nešto poduzeti, bio pretjerivanje i naglašavanje boli', rekla je za Daily Mail ta djevojka, koja sada ima 23 godine. Od njezine operacije, koju su platili britanski porezni obveznici, kako bi se ona osjećala bolje u svojim cipelicama, ona je bez neke prevelike boli spiskala 9.000 funti na dizajnersku obuću.

'Ne osjećam krivnju za to što sam učinila. Stopalo me još uvijek zna zaboljeti, ali se sve isplatilo. Sad sam zadovoljna s izgledom svojih stopala i nosim isključivo dizajnersku obuću', rekla je Bailey. Pošto je zaposlena u marketingu, nije ni čudo da joj je priča prošla kod liječnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene