Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povezao plahte

Kroz prozor pokušao pobjeći od supruge, 'aterirao' u grm sa 7. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretni 35-godišnjak htio je pobjeći iz kućnog pritvora koji mu je nametnula poseisvna supruga. Od plahti je napravio lanac spasa, no na kraju je tresnuo u grm sa sedmog kata.

Estonka Jekaterina Horoško u čudu je promatrala i fotografirala iz svog stana što se događa u neboderu preko puta. Jedan je 35-godišnjak u predgrađu glavnog estonskog grada Tallinna pokušao kroz prozor s osmog kata pobjeći iz stana, u koji ga je navodno zaključala posesivna supruga.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

>> Krvava romansa u Casablanci: Zbog supruge bacio ljubavnicu kroz prozor

Kako prenosi Tallinna Postimees, u svojevrsni lanac spasa vezao je niz plahti, niz koje se nakanio spustiti na snijegom prekrivenu ulicu. No, stigao je tek do sedmog kata kada je sve krenulo kvragu.

Plahte nisu bile dovoljno čvrste pa je nesretnik tresnuo u grm, koji mu je zapravo olakšao pad i spasio život.

Ipak, riječ je o sunovratu s respektabilne visine pa ga je na kraju pokupila Hitna pomoć i trenutno se izvan životne opasnosti oporavlja u bolnici. Nakon toga bi se trebao vratiti kući i svojoj posesivnoj ženi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene