Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oni nikada neće imati Pariz

Krvava romansa u Casablanci: Zbog supruge bacio ljubavnicu kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovani je Marokanac u pasnici zbog dolaska supruge svoju ljubavnicu zgrabio i bacio s prvog kata. Nesretnicu su spasile plastične vreće za smeće, no u šoku se na kraju zabila u betonski stup pa je završila u bolnici s ozljedom glave.

Krajnju bezosjećajnost pokazao je jedan Marokanac prema nježnijem spolu kada je svoju ljubavnicu bacio s prvog kata. Emirates 24/7 piše da se muškarac netom prije incidenta zabavljao s djevojkom u privatnosti vlastitog doma, no tada mu je planove ''pomutio'' preuranjeni povratak supruge.

Pročitajte i ovo Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...'' Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama"

>> VIDEO Supruga uranila, ljubavnica iskočila kroz prozor

Kada je začuo njezino kucanje na vratima, muškarac se uspaničio i, nemajući snage da se suoči sa ženom, zgrabio ljubavnicu te je bacio s prvog kata zgrade.

17-godišnja djevojka pala je na plastične vreće sa smećem i tako izbjegla ozljedu, ali tada je od šoka počela trčati i zabila se u obližnji betonski zid. Zadobila je ozljede glave pa je zadržana na liječenju.

Muškarac je pak prijavljen policiji, a je li izbjegao suprugin gnjev, nije poznato. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene