Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Među stradalim aparatima se našao i jedan OLED televizor, uređaj koji koristi fenomen elektroluminiscencije za prikaz pokretne i nepokretne slike.


Neimenovani nesretnik napravio je u četvrtak štetu veću od 40 tisuća kuna u jednoj trgovini tehničkom robom tako što je nehotice slupao četiri televizora. 

Vezani članci Blagajna, ilustracija (Foto: Getty Images) Sezonska radnica otkrila kako se sve vara kupce: ''Otkucavali smo cigarete i alkohol u nadi da neće uočiti prijevaru'' Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Počelo odašiljanje novog televizijskog signala: Doznajte morate li kupiti novi prijamnik i do kada to trebate učiniti

Među stradalim aparatima se našao i jedan OLED televizor, uređaj koji koristi fenomen elektroluminiscencije za prikaz pokretne i nepokretne slike.

Prizor su na svome računu na Twitteru objavili sami djelatnici HBH Woolacottsa u engleskome gradiću u  St. Austellu, odnosno pomoćnik menadžera Mike Collins, kojeg su kolege obavijestile da se hitno mora vratiti u trgovinu unatoč tome što se nalazio na slobodnom danu.

"Nećeš vjerovati što se upravo dogodilo. To je sve što su mi kolege rekle preko telefona, a kada sam stigao, ostao sam u potpuno šoku", kazao je Collins.