Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Među stradalim aparatima se našao i jedan OLED televizor, uređaj koji koristi fenomen elektroluminiscencije za prikaz pokretne i nepokretne slike.


Neimenovani nesretnik napravio je u četvrtak štetu veću od 40 tisuća kuna u jednoj trgovini tehničkom robom tako što je nehotice slupao četiri televizora. 

Vezani članci Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Samo jednostavna žuta haljina bila je dovoljna da svi pogledi budu uprti u ovu zavodljivu brinetu Vlasnica kineskog restorana Xiaotong Chen Li (Foto: Dnevnik.hr) Kako se Kinezi snalaze u Hrvatskoj: Sve ih je više i zadovoljni su, a motivi dolaska su različiti

Među stradalim aparatima se našao i jedan OLED televizor, uređaj koji koristi fenomen elektroluminiscencije za prikaz pokretne i nepokretne slike.

Prizor su na svome računu na Twitteru objavili sami djelatnici HBH Woolacottsa u engleskome gradiću u  St. Austellu, odnosno pomoćnik menadžera Mike Collins, kojeg su kolege obavijestile da se hitno mora vratiti u trgovinu unatoč tome što se nalazio na slobodnom danu.

"Nećeš vjerovati što se upravo dogodilo. To je sve što su mi kolege rekle preko telefona, a kada sam stigao, ostao sam u potpuno šoku", kazao je Collins.