Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Među stradalim aparatima se našao i jedan OLED televizor, uređaj koji koristi fenomen elektroluminiscencije za prikaz pokretne i nepokretne slike.


Neimenovani nesretnik napravio je u četvrtak štetu veću od 40 tisuća kuna u jednoj trgovini tehničkom robom tako što je nehotice slupao četiri televizora. 

Vezani članci Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Stigao velik broj pritužbi: Udruga za zaštitu potrošača "Korana" upozorava na obmane oko prijelaza na novi TV signal Kupovina (Foto: Guliver/Thinkstock) Sve na jednom mjestu: Provjerili smo kako na blagdan rade trgovine i trgovački centri

Među stradalim aparatima se našao i jedan OLED televizor, uređaj koji koristi fenomen elektroluminiscencije za prikaz pokretne i nepokretne slike.

Prizor su na svome računu na Twitteru objavili sami djelatnici HBH Woolacottsa u engleskome gradiću u  St. Austellu, odnosno pomoćnik menadžera Mike Collins, kojeg su kolege obavijestile da se hitno mora vratiti u trgovinu unatoč tome što se nalazio na slobodnom danu.

"Nećeš vjerovati što se upravo dogodilo. To je sve što su mi kolege rekle preko telefona, a kada sam stigao, ostao sam u potpuno šoku", kazao je Collins.