Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavali ih vatrogasci

VIDEO Stotine šišmiša uletjelo u zgradu i istjeralo stanare!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine šišmiša uletjelo je u stambenu zgradu kod okruga Jinghe u Kini uplašivši njene stanare koji su bili prisiljeni izaći van.

U pomoć stanarima su došli vatrogasci obučeni u posebna zaštitna odjela. Kada su ušli u zgradu shvatili su da je problem vrlo velik. U stubištu zgrade nastanilo se stotine šišmiša koji su visjeli sa stropa, prenosi APTN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vatrogasci na terenu Novi incident u centru Zagreba: Komad fasade ponovno pao na ulicu Slika nije dostupna Očevid u tijeku Eksplozija u Splitu: Na stubište zgrade bačena eksplozivna naprava

Vatrogasci su prvo pokušali uhvatiti šišmiše koji su bili u nižim djelovima stubišta, a one koje nisu mogli dosegnuti rastjerali su vodenim topom. Borba je trajala malo više od 40 minuta.

>> FOTO Šokirali se kada su ovo ugledali!

Nakon uspješnog 'ulova', šišmiši su pušteni u divljinu.

Stručnjak za životinje, Tian Xiandong, izjavio je da je šišmiše najvjerojatnije privuklo obližnje drveće na kojima obitava mnoštvo raznih buba kojima se šišmiši hrane.

'Dan prije su bile vrlo niske temperature pa su šišmiši navjerojatnije pokušali naći toplije prebivalište', dodao je Tian.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene