Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studenti sa Sveučilišta u Delawareu ostali su zapanjeni kada su u ustima jednog morskog psa pronašli i drugog.


Prilikom prikupljanja označenih morskih pasa za znanstveni rad, studenti sa Sveučilišta u Delawareu imali su što za vidjeti. Umjesto jednog, istovremeno su ulovili dva morska psa.

Vezani članci Ekskluzivno istraživanje Nove TV o raspoloženju birača - 11 Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV: Doznajte koji kandidati najbolje stoje kod birača u četiri velika grada Mislav Bago - 2 Jesu li profitirali u kampanji? Pad rejtinga bilježi samo jedan političar, ostali su u blagom porastu. Doznajte i što građani misle o radu Vlade

U ustima ženke tigrastog morskog psa, jednog od najvećih morskih predatora pronašli su još jednog oko metra dugačkog morskog psa, preciznije kostelja kojeg se može naći i u Jadranu.

>>Pogledajte što je zadnje pojeo ovaj morski pas!

Na Facebook stranici laboratorija kažu kako nesretni kostelj nije mogao odoliti harinzi koju su koristili kao mamac te je ispao žrtva jednog od najvećih morskih predatora.

Sveučilište označava morske pse kako bi im pomogli u njihovim istraživanjima te daju po 100 dolara nagrade ljudima koji ih slučajno ulove kako bi ih pustili natrag, prenosi Metro.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook