Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A sad adio

Kakav car od psa: Zbrisao je iz kaveza i potom oslobodio još dvojicu zarobljenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik je prizao da takav slučaj još nije imao otkako je prije sedam godina otvorio veterinarsku postaju.

Sibirski haski kojem je dojadilo sjediti u zatočeništvu jedne veterinarske postaje u kineskoj pokrajini Jiangsu uspio je prije neku noć pobjeći iz kaveza tako što je jezikom i zubima pomaknuo polugu koja je držala vrata zatvorenima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Ilustracija provukli se kroz ogradu Strava u Grčkoj! Tri ovčara pobjegla iz dvorišta i izgrizla ženu u njezinom vrtu, nije preživjela

Genijalac je potom "napao" glavna vrata, no kada je shvatio da taj podvig neće moći izvesti sam, dosjetio se kako bi mu pomoć dobrošla pa je oslobodio još dvojicu zatvorenika.

Budući da su se protuprovalna vrata iskazala kao prevelik zalogaj, društvo raspoloženo za bijeg naposljetku je dočekalo jutro razočarano, a vlasnik Cao Sheng je sutradan pokazao tamošnjim medijima izgrižene ručke, štokove, pa čak i napad na sklopku u koju je potrebno upisati lozinku.

Shenge je ujedno naglasio da u sedam godina otkako drži postaju još nije imao takav slučaj, pa dodao da je haski za kaznu morao u snažniji kavez u kojemu je donedavno boravio agresivni tibetanski mastif. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene