Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasnik je prizao da takav slučaj još nije imao otkako je prije sedam godina otvorio veterinarsku postaju.


Sibirski haski kojem je dojadilo sjediti u zatočeništvu jedne veterinarske postaje u kineskoj pokrajini Jiangsu uspio je prije neku noć pobjeći iz kaveza tako što je jezikom i zubima pomaknuo polugu koja je držala vrata zatvorenima.

Vezani članci Pas i tuta (Foto :Screenshot/YouTube) Pas odlučio pokazati da je pametniji od djeteta pa naučio vršiti nuždu u tutu Kratki spoj (Foto: thechive.com) Misle da nešto nije u redu s njihovim psima, uhvatili su ih u baš čudnim pozama

Genijalac je potom "napao" glavna vrata, no kada je shvatio da taj podvig neće moći izvesti sam, dosjetio se kako bi mu pomoć dobrošla pa je oslobodio još dvojicu zatvorenika.

Budući da su se protuprovalna vrata iskazala kao prevelik zalogaj, društvo raspoloženo za bijeg naposljetku je dočekalo jutro razočarano, a vlasnik Cao Sheng je sutradan pokazao tamošnjim medijima izgrižene ručke, štokove, pa čak i napad na sklopku u koju je potrebno upisati lozinku.

Shenge je ujedno naglasio da u sedam godina otkako drži postaju još nije imao takav slučaj, pa dodao da je haski za kaznu morao u snažniji kavez u kojemu je donedavno boravio agresivni tibetanski mastif.