Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Jeste li znali da je rak prostate po učestalosti 2. najčešći zloćudni tumor u Hrvatskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjesecu borbe protiv raka prostate, tzv. Movemberu, pokrenite drage muškarce u svom životu da učine nešto za sebe i obave jedan od preventivnih pregleda kao što je ultrazvuk prostate, digitorektalni pregled ili PSA test.

Rak prostate obuhvaća 12% svih rakom izazvanih smrti kod muškaraca i drugi je po učestalosti uzrok smrti, odmah iza karcinoma pluća. Ipak, kada se rak prostate otkrije u ranom stadiju, postotak izlječenja doseže 98% s obzirom na to da su većina tumora te vrste spororastući tumori niskog stupnja zloćudnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvati sve više zainteresirani za ulaganje u fondove i dionice Slika nije dostupna Zbog niskih kamata na štednju, ulaganje u fondove i fondovske police sve popularnije

U mjesecu borbe protiv raka prostate, tzv. Movemberu, GRAWE poziva sve da pokrenu muškarce u svom životu – oca, brata, prijatelja, supruga, kolegu da učine nešto za sebe i obave jedan od preventivnih pregleda kao što je ultrazvuk prostate, digitorektalni pregled ili PSA test.

Svi muškarci koji u studenom ugovore dobrovoljno zdravstveno osiguranje GRAWE VITAL mogu u sklopu svoje police, odmah obaviti sveobuhvatni sistematski pregled dio kojeg je i ultrazvuk prostate.

Prihvaćaš li izazov slavnog brka?

Na www.pokrenipromjenu.hr do kraja studenog možete napraviti personaliziranu poruku za dragu mušku osobu i podsjetiti je na važnost preventivnih pregleda te ju izazvati da u studenom pusti brk kao podršku borbi protiv raka prostate.

I zato, ne čekajte jer je rak prostate, ako je dijagnosticiran u ranom stadiju, u potpunosti izlječiv u 98% slučajeva. Razmislite – koga volite? A što činite po tom pitanju?

Dodatne informacije o raku prostate:

Hrvatska liga protiv raka

GRAWE VITAL
.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene