Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talentirani mladić

FOTO Jeste li vidjeli što ovaj Zadranin radi s olovkom?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talentirani Zadranin Dino Dević radi kao trgovački putnik i nikada nije pohađao školu crtanja. No ono što radi s olovkom je doista nevjerojatno.

Dino Dević, 35-ogodišnji trgovački putnik iz Zadra, ne prestaje oduševljavati sve one koji pogledaju na njegove hiperrealistične portrete slavnih osoba. Oni su toliko realistični da je zaista teško ne pomisliti kako je riječ o fotografiji, a ne crtežu. Clint Eastwood, Al Pacino, Lenny Kravitz i Michael Jackson samo su neki od poznatih i slavnih koje je Dino tako vjerno utjelovio na papiru.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

>> Možete li vjerovati da je ovo CRTEŽ?!

Ovaj talentirani Zadranin nikada nije pohađao školu crtanja, a profesionalnim crtanjem počeo se baviti prije nešto više od tri godine. Pri crtanju portreta koristi samo olovku, a na svaki crtež potroši između 20 i 30 sati, što i nije malo vremena ako uzmete u obzir da je Dino otac dvojice dječaka i da crta isključivo u slobodno vrijeme. Kvaliteta njegovog rada može se iščitati iz brojnih izložbi na kojima su se našli njegovi radovi, unutar i izvan granica Hrvatske.

Osim portreta, Dino se posvetio i crtanju murala kojima je dosada ukrasio brojne dječje sobe i zidove kafića. Murali znaju zahtijevati i do 50-ak sati rada, a Dino uskoro počinje raditi i na crtanju murala u 3D tehnici u čemu će mu pomoći brat Danijel. S obzirom na njegov talent i upornost vjerujemo da će i to biti prava remek-djela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene