Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dovoljno je napraviti nekoliko sitnica kako bi vaše jutro postalo dio dana koji će vas pripremiti za sve zadatke.


Vaša jutra su neuredna? Spavate do posljednjeg trenutka, a onda sve obavljate na brzinu? Ako ćete vjerovati stručnjacima, sebi biste napravili medvjeđu uslugu da jutro posložite tako da vas čeliči za ostatak dana, a ne da bude nešto od čega se morate oporavljati. Nekoliko jednostavnih jutarnjih navika može vas pripremiti za dan, piše Huffington Post.

Vezani članci Darivanje krvi, ilustracija - 2 Jedinstveni u Europi: "Rijetko koja država ima dobrovoljne darivatelje koji bez plaćanja daruju krv" Aktivna Hrvatska - 1 Split ovu subotu vježba uz Aktivnu Hrvatsku na rivi, pridruži se treningu!

Dan počnite odlukom - možete biti jednostavna poput one da ćete imati sjajan dan.

5 stvari koje uspješni ljudi naprave do 8 ujutro

Dok se dotjerujete, fokusirajte se na disanje. Zadržite dah pet sekundi, a onda ga jednako toliko ispuštajte i sve to dok recimo nanosite make up.

Izmjerite koliko vam je vremena potrebno za spremanje jer mnogi misle da im treba manje vremena za neke stvari, a na kraju kasne.

Kada izmjerite koliko vam je potrebno za dotjerivanje, dodajte si još 15 minuta kako ne bi trebali žuriti. Tih tek 15  minuta snizit će vam razinu stresa i dobro doći u neočekivanim situacijama.

3 stvari koje nikada ne bi trebali raditi u uredu

Slušajte veselu muziku - sastavite listu od koje se osjećate optimistično i koja vas uveseljava.

Spakirajte se unaprijed, barem ručak, a ako vam se da i doručak jer ćete na taj način uštedjeti vrijeme, novac, ali i unijeti manje kalorija. Naime, nećet se zaustaviti usput u pekari i na brzinu pojesti nešto nezdravo.

Rastegnite se. Jutarnja tjelovježba pomaže u poboljšanju energije i produktivnosti, ali ako niste taj tip dovoljno će biti i nekoliko minuta istezanja. I to je to.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook