Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte na Dnevnik.hr

'Jedan dan na Zemlji': Film izabran od 3.000 sati videa iz čitavog svijeta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Film 'Jedan dan na Zemlji' pogledajte ekskluzivno 22. travnja na Dan planeta Zemlje, na našem portalu Dnevnik.hr.

Na ovogodišnji Dan planeta Zemlje moći ćete pogledati besplatnu projekciju cjelovečernjeg dokumentarnog filma 'Jedan dan na Zemlji'.

Pročitajte i ovo Rishi Sunak, britanski premijer Izglasan zakon Pala je odluka: Ujedinjeno Kraljevstvo tražitelje azila šalje u Ruandu, stigao odgovor UN-a Aleksandar Vučić suočavanje s istinom Vučić u UN-u pozvao na glasanje protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici: "Ne samo da neće dovesti do mira..."

Film je režirao Kyle Ruddick iz SAD-a, a film predstavlja izbor iz 3.000 sati video materijala koje su snimili članovi globalne on-line zajednice iz svih zemalja svijeta na isti dan, 10.10.2010. Zajedno su stvorili sliku međusobne povezanosti čovječanstva kakva nikad do sad nije bila moguća.

Osnivač i redatelj Kyle Ruddick i suosnivač i izvršni producent Brandon Litman definirali su projekt kao arhiv za razmjenu, omogućujući svim sudionicima da koriste i montiraju svoje materijale kako bi s drugima podijelili vlastito tumačenje svijeta. Projekt JEDAN DAN NA ZEMLJI ujedno ostvaruje blisku suradnju s Ujedinjenim narodima (UN) te širokim rasponom neprofitnih i nevladinih organizacija, a sve s ciljem dokumentiranja važnih društvenih pitanja.

One Day on Earth - Global Screening Trailer from One Day on Earth on Vimeo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene