Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otišao je obaviti nuždu na WC, a izašao isprepadan i vičući: "Zmija! Zmija! Zmija!"


Muškarca je tijekom obavljanja nužde na WC-u, u Gani, za vrh penisa ugrizla velika crna zmija. Incident se dogodio u srijedu, a nesretnik koji je doživio neugodu je 34-godišnji Kwabena Nkrumah, prenosi Huffington Post.

Vezani članci Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL) Oteo ju i htio silovati, a ona mu odgrizla penis i zabila nož u stražnjicu pa krvava pobjegla na ulicu Riđovka (Foto: Pixell) Djevojku kod Zadra ugrizla zmija: "Ujela me dok sam spavala, vidjela sam je kako gmiže iz šatora"

Nkrumah ističe kako je smatrao da je bol koju je osjetio na penisu normalna, sve dok nije spustio pogled i vidio o čemu se zapravo radi. Panično je istrčao iz WC-a vičući kako je zmija unutra. Nastala je opća panika u kojoj su svi koji su koristili ostale prostoije u javnom WC-u istrčali van.

VIDEO U vrećici smrznutog graška pronašla zmijsku glavu

Zmija u WC-u samo je kap koja je prelila čašu, jer je stanje u tom javnom WC-u već ionako bilo prestrašno, ističe Nkrumah.

Nije poznato o kojoj vrsti zmije se radilo, no obzirom da je nesretni Nkrumah davao izjave nakon incidenta, vjerojatno se nije radilo o otrovnici. Nitko drugi nije potvrdio da je u javnom WC-u viđena velika crna zmija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook