Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izmišljotina ili ne?

Ispovijest ovisnice o seksu: Od žongliranja s trojicom u istoj večeri do seksualnih pomagala na poslu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anonimna žena je, kao i mnoge slavne osobe, odlučila progovoriti o svojoj ovisnosti. Dio stručnjaka pak tvrdi da je ovisnost o seksu izmišljotina, odnosno opravdanje za nedostatak samokontrole.

Iako će mnogi reći da ovisnost o seksu nije stvarna ovisnost, žena čiji identitet nije otkriven s tom se tvrdnjom sigurno ne bi složila. Ona je, tvrdi, ovisna o seksu, a u anonimnoj ispovijedi za australski Gold Coast Bulletin ispričala je kako izgleda njezin život, prenosi Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Vodenkonj "SVE JE IŠLO KAKO TREBA..." Preživio napad jedne od najagresivnijih životinja: "Svijet mi odjednom je postao mračan i neobično tih" Protuprosvjed na Trgu Prosvjedi i ljudska prava VELIKA FOTOGALERIJA Muškarci pali na koljena, žene uzvratile udarac: ''Ne priznajemo gospodare ni u privatnom ni u javnom životu!''

Prisjetila se večeri u kojoj se poseksala s dvojicom muškaraca prije odlaska na dogovoreni sastanak s još jednim dečkom.

'Sve je postalo pomalo neuredno kada sam se u jednom trenutku viđala s tri muškarca s istim imenom, u istom tjednu', napisala je.

VIDEO Nijemci Grcima: 'Predajemo se! Uzmite sav naš novac!'

Ovisnost o seksu opisuje se kao bilo kakva seksualna aktivnost za koju osjećamo kao da je izvan kontrole. Često se povezuje sa slavnim osobama, a dio znanstvenika tvrdi da ne postoji takva vrsta kliničke ovisnosti. Oni koji tvrde da pate od nje, kažu znanstvenici, samo traže ispriku za svoj nedostatak samokontrole.

Neimenovana žena s tim se vjerojatno ne bi složila.

'Nalazila sam se s muškarcima samo zbog seksa. Nisu me trebali prije toga voditi ni na večeru', rekla je. Kako bi si olakšala situaciju na primjerice poslu sa sobom je nosila seksualna pomagala s kojima je redovito odlazila u wc. Priznaje da je zbog svog načina života znala osjećati krivnju i sram.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene