Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Korisnici 'rigaju vatru'

iPhone kriv za masovno kašnjenje na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojni vlasnici Appleove perjanice iPhonea kasnili su danas na posao nakon tehničkog problema, koji je uzrokovao zatajenje alarma.

Korisnike iPhonea alarm je probudio sat vremena kasnije, sat vremena ranije, ili uopće nije niti zvonio. Problem se pojavio kod korisnika iz Velike Britanije, prenosi BBC, a povezan je s pomicanje sata na ljetno vrijeme.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

Apple još nije objavio službeno objašnjenje problema, ali slični problemi s iPhoneom već su ranije bili zabilježeni u SAD-u. Mnogi korisnici koji su kasnili na posao, svoj su bijes iskalili na društvenim mrežama. Jedan od korisnika sarkastično je zahvalio svojem 'pametnom' mobitelu. 'Baš ti hvala ti iPhone. Zapravo nisam niti htio da se taj alarm uključi', napisao je putem Twittera.

Apple se već ranije obvezao riješiti problem s aplikacijom kalendara na iPhoneu, ali unatoč tome sličan se problem javio 1. siječnja 2011. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene