Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brojni vlasnici Appleove perjanice iPhonea kasnili su danas na posao nakon tehničkog problema, koji je uzrokovao zatajenje alarma.


Korisnike iPhonea alarm je probudio sat vremena kasnije, sat vremena ranije, ili uopće nije niti zvonio. Problem se pojavio kod korisnika iz Velike Britanije, prenosi BBC, a povezan je s pomicanje sata na ljetno vrijeme.

Apple još nije objavio službeno objašnjenje problema, ali slični problemi s iPhoneom već su ranije bili zabilježeni u SAD-u. Mnogi korisnici koji su kasnili na posao, svoj su bijes iskalili na društvenim mrežama. Jedan od korisnika sarkastično je zahvalio svojem 'pametnom' mobitelu. 'Baš ti hvala ti iPhone. Zapravo nisam niti htio da se taj alarm uključi', napisao je putem Twittera.

Vezani članci Uživaju na poslu Zadigle suknje na radnom mjestu i podigle prašinu na društvenim mrežama Bolnica, ilustracija U splitskoj bolnici približavaju se brojkama iz prosinca, sve je više mladih pacijenata: ''Moramo biti na prvoj crti i dati sve od sebe''

Apple se već ranije obvezao riješiti problem s aplikacijom kalendara na iPhoneu, ali unatoč tome sličan se problem javio 1. siječnja 2011. godine.