Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tek što se stišala buka vezana uz Kendru Sunderland, mladu studenticu koja se samozadovoljavala u sveučilišnoj knjižnici u Oregonu, SAD i Kanadu je zaintrigirao novi identičan slučaj.


Ovoga puta je javnost zaprepastila djevojka koja se skriva iza nadimka Lilsecrett, a koja je javnu knjižnicu u Windsoru (Ontario) između studenog i veljače iskoristila 52 puta kako bi se samozadovoljavala ispred kamere koja je sve uživo prenosila, nekad i po tri sata!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Miša me obožava gledati dok se samozadovoljavam' Slika nije dostupna Pastor osumnjičen za bludničenje pokraj dječjeg parka

Kanadska policija za sada nije otvorila istragu premda bi se u kaznenu prijavu svašta dalo napisati. Naime, vragolasta djevojka u dvadesetima se nije ustručavala "akcijati" usred bijelog dana, a jedna od snimki je otkrila i to da je nastupala i kada bi u blizini bilo djece, prenosi CBC.

Porno stranica s kojom je Lilsecrett surađivala je u međuvremenu raskinula s njom ugovor, no odvjetnik te tvrtke nije htio reći o koje se stavke ugovora ogriješila.

U svakom slučaju, jedna od njezinih kolegica je potvrdila da je postalo vrlo unosno nastupati na javnim mjestima jer je klijentela koja sjedi ispred monitora to spremna jako dobro platiti.

Studentica snimila pornić u javnoj knjižnici: Postala je hit, ali joj prijeti zatvor

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook