Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrdljivi diktator

Hitler je imao loš zadah i nezdrave zube

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Adolf Hitler je vjerojatno imao loš zadah i nezdrave zube, tvrdi njemačka zubarica koja je proučavala zdravstvenu dokumentaciju nacističkog diktatora, kako su prenijeli njemački mediji u nedjelju.

'Adolf Hitler je vjerojatno imao vrlo loš zadah. Loše se hranio i trunuli su mu zubi', rekla je Menevse Deprem-Hennen za nedjeljno izdanje njemačkog lista Bild. Stomatologinja je za svoj doktorat proučavala Hitlerovu zubarsku dokumentaciju a svoj je rad nazvala 'Đavolji zubar'. Ona je rekla da istraživanje ukazuje da se diktator plašio zubara. 'Izgleda da je Hitler bio vrlo osjetljiv na bol', rekla je Deprem-Hennen.

Pročitajte i ovo Botinec SVE SU PRIJAVILI Stanovnici zagrebačkog naselja uznemireni: "Osjeća se nesnosan smrad, peku nas oči i kašljemo. Blizu su vrtić i škola" Zagađeni zrak u Zagrebu - 1 Čekaju se nalazi Ponovo je smrdjelo u Zagrebu, građani u strahu: "Brinem se za djecu, dva dana ih nisam puštala van"

'On si je priuštio luksuz da osam puta pozove svog osobnog zubara Johannesa Blaschkea u kancelarski ured zbog čišćenja zubnih kanala što se obično obavi u jednoj ili dvije obrade', rekla je Deprem-Hennen. Hitleru je, po dokumentima, izvađen kutnjak nakon bolesti desni. SS general Hugo Johannes Blaschke liječio je Hitlera i druge istaknute dužnosnike nacističkog režima dugi niz godina. Mislilo se da su zdravstveni kartoni njegovih pacijenata davno nestali. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene