Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došli, vidjeli, srušili

Gori od tsunamija: Studenti u odmaralištu napravili štetu od tri milijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici odmarališta Treetops su posvjedočili da nikada u životu nisu doživjeli nešto slično, odnosno da danima nisu mogli vjerovati kakav su to krš i lom studenti ostavili iza sebe.

Studenti sveučilišta Michigan po svemu su sudeći uspjeli oboriti svjetski rekord u počinjenoj materijalnoj šteti za tulumaranja jer su čelnici odmarališta Treetops u Gaylordu u subotu potvrdili da će u ime odštete tražiti čak 430.000 američkih dolara, odnosno, tri milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Poplava Neretva - 4 nakon obilne kiše Zbrajaju se štete na jugu zemlje, izlila se Neretva: "Otišao nam je sav namještaj, voda je bila i do pola metra" Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta

U taj su iznos računovođe i odvjetnici Treetopsa uračunali sve što se moglo, od troškova građevinskih radova pa sve do naknade štete za narušen ugled, međutim glavni menadžer Treetopsa Barry Owens je izrazio sumnju da će članovi "bratstva" podmiriti što se od njih traži..

Bratstvu nazivu Sigma Alpha Mu je u međuvremenu od strane sveučilišta zabranjeno djelovanje na čak četiri godine, no na svojoj internetskoj stranici je prihvatilo odgovornost, uputilo ispriku i izrazilo namjeru da financijski sudjeluje u pokrivanju štete.

U sravnavanju 53 sobe sa zemljom sredinom siječnja je sudjelovalo preko 120 razularenih studenata, među kojima je bilo i mnogo djevojaka, članica sestrinstva Sigma Delta Tau.

Lokalna policija još od tada vodi istragu, međutim sve do danas nitko od studenata nije uhićen i optužen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene