Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izmijenili udarce

FOTO Žestoko do kraja: Obama i Romney u boksačkom ringu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad bi tijek američke predsjedničke utrke između aktualnog predsjednika Baracka Obame i kandidata Mitta Romneyja mogli prikazati u boksačkim terminima i slikama, to bi izgledalo vrlo zanimljivo. Srećom, jedan portal pobrinuo se i za to.

Predsjednička utrka između Obame i Romneyja jedna je od najneizvjesnijih i najnapetijih, a portal alisonjackson.com uspio je njihovo nadmetanje za glasove prikazati kroz boksački spektakl.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za njega to znači nastavak progona Assange: Obama je vuk u janjećoj koži Slika nije dostupna 'Okupani' u plavo Ovako je izgledalo nebo iznad New Yorka nakon Obamine pobjede

>> Pet glasova za Obamu, pet za Romneyja: Izjednačeni na prvom otvorenom biračkom mjestu

Dva politička 'teškaša' tako su u ringu na dobar stari način odmjerili snage. Udarci su sijevali, i s jedne, i s druge strane, a bilo je i odbrojavanja. Prvi kroše sjeo je na Obamino lice, a kako je borba završila, pogledajte u fotogaleriji.

Podsjetimo, Amerikanci danas odlučuju o svojoj sudbini, a trenutni podaci govore kako su oba kandidata poravnata. Tijek izbora pratite na našem portalu, jer pripremamo vas opsežno i cjelovito praćenje možda i najvažnijih američkih predsjedničkih izbora u novije vrijeme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene