Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igrao se mobitelom

FOTO Uvjeren da je snimio "prikriveni" NLO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kakva je to neobična pojava na nebu, je li riječ o NLO-u? Otkrijte niže u tekstu.

Australac Andrew Batham iz grada Caloundre poigravao se s postavkama kamere na mobitelu te odlučio uslikati ranojutarnje sunce u negativu. Ono što je dobio kao rezultat za njega je bio dovoljan dokaz da je snimio NLO.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

"Igrao sam se s postavkama kamere, ostavio sam ihi u negativu i uslikao sunce koje je upravo izlazilo iza oblaka", rekao je Batham, a prenosi Sunshine Coast Daily. Fotografija je nastala prošlog petka, oko 5:30 sati ujutro po lokalnom vremenu.

>> VIDEO Navijače iznenadio leteći objekt iznad stadiona

Batham je odmah odbacio mogućnost da je njegova kamera zapravo uhvatila svjetlosni efekt kojem je uzrok fotografiranje direktno u sunce, no kad se u bilo kojem računalnom programu za obradu fotografija slika vrati u normalne boje (opcijom "invert" ili slično), banthamov NLO više nimalo ne izgleda mistično, a sve više poput upravo svjetlosnog efekta, kojem je uzrok direktno fotografiranje sunca.

Za njega je još jedino drugo moguće objašnjenje da se radi o supertajnom vojnom projektu. Navedeni izvor nije fotografiju vratio u normalu, a očito nije ni Batham.

Drugi, opskurniji portali koji su prenijeli ovu vijest, pišu pak da se radi možda o NLO-u s uključenim poljem nevidljivosti. Ipak, teško da se radi o klingonskom ratnom brodu.

Lokalna policija izvijestila je kako tog dana nije bilo dojava o viđenjima bilo kakvih objekata na nebu.

Pogledajte obje fotografije pa prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene