Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u Kini

FOTO: Svinja hoda na dvije noge, nema stražnjih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svinja rođena bez stražnjih nogu postala je pravi hit u Kini, nakon što je naučila bez problema hodati na dvije prednje noge.

Životinja je stara svega deset mjeseci, a seljani Liuqiao sela, nazvali su je Zhu Jianqiang, što u prijevodu znači 'svinja snažne volje', prenosi orange.co.uk.

Pročitajte i ovo Rusi slučajno bombardirali vlastito selo uništene kuće VIDEO/FOTO Rusi slučajno bombardirali vlastito selo: "Došlo je do abnormalnog pražnjenja spremnika oružja" Slika nije dostupna Deformirano, ali puno volje VIDEO Kad su seljaci ugledali ovo prase, ostali u šoku

>> Rođendan svinje koja je preživjela potres

Dvonoga svinja jedna je od devet rođenih u siječnju ove godine, no ona je jedina rođena s manom, koju je ipak uspjela voljom prevladati. 'Žena me tražila da je se riješim, no odbio sam, I njezin život je život', rekao je Wang Xihai, vlasnik svinje.

Vlasnik je ne želi prodavati cirkusu

'Pomislio sam kako bi joj bilo pravedno pružiti šansu da preživi, i on začudo jest preživjela', dodao je. Wang je svinju počeo trenirati još dok je bila svega par dana stara, podižući je za rep. 'trenirao sam je pomalo svaki dan. Nakon samo mjesec dana, mogla je već hodati na prednjim nogama bez moje pomoći', objasnio je Wang.

'Cirkus mi je ponudio puno novca za nju, ali nema tih novaca za koje bih je prodao bilo kome', zaključio je vlasnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene