Ne samo da je profesionalna vozačica autobusa, već je i atraktivna plavuša i dolazi iz Bjelorusije.


Svi vicevi i šale o plavušama na stranu, jer kad Bjeloruskinja Jelena sjedne za upravljač autobusa, ona je prava profesionalka. Dvanaest godina radnog iskustva i vozačka dozvola u više kategorija respektabilan su podatak, a Jelena tvrdi da je strast za vožnjom autobusa dobila od oca, koji je isto tako bio vozač javnog prijevoza.

Vezani članci Slika nije dostupna NATO je zabrinut zbog vojnih vježbi: Rusija skriva činjenice o broju vojnika Slika nije dostupna Rusi na vratima EU: Pokrenuti veliki vojni manevri, sudjeluje 12.700 vojnika

"Otac mi je vozač i djed mi je bio vozač autobusa. Ipak, morala sam položiti vozačke ispite bez da im otkrijem kako planiram postati vozač autobusa", priznala je Jelena, koja je strahovala kako bi u protivnom njezin otac bio protiv toga, prenosi English Russia.

Plavuša u drami: 20 minuta pokušavala parkirati na prazno mjesto

Njezina pojava u autobusu na mjestu vozača, možete pretpostaviti, vrlo je zamjetna i Jelena to ne poriče.

"Moram obnavljati manikuru često a ponekad mi momci ulijeću i žele na spoj sa mnom tijekom vožnje - dok sjedim iza upravljača i radim svoj posao", kaže.

Njezina atraktivna pojava bila je rezultat i jedne neugodne scene za njezinog instruktora u auto školi. "Dok sam polagala za vozačicu autobusa, neka starica se jako naljutila na mojeg instruktora i postavila mu pitanje zašto on kao vozač autobusa pušta svojoj djevojci da vozi", ispričala je.

Pogledajte fotogaleriju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook