Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opa!

FOTO Talijanska ministrica 'poludjela' kada je ovo vidjela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija talijanske ministrice, na kojoj joj viri donje rublje, nevjerojatnom se brzinom proširila internetom. Ipak, radi se o Photoshopu.

Maria Elena Boschi koja je nedavno imenovana za ministricu ustavnih reformi u talijanske vlade našla se u središtu interesa, no zbog razloga kojeg ni sama nije očekivala.

Pročitajte i ovo Ilustracija VENDETA U ITALIJI Mafijaši su sve dovitljiviji: Imali su lukav plan kako da otruju svećenika, ali im nije uspjelo Milan u smogu veliko zagađenje zraka VIDEO Uzbuna u susjedstvu: Uvedena djelomična zabrana dizelskih vozila, ali to nije sve

Angela Merkel impresionirana planovima Mattea Renzija

Talijanski su se mediji raspisali o njezinom stilu odjevanja, o odjelu u kojem se pojavila na imenovanju i skupocjenih cipela, no netko je ipak otišao malo dalje od toga te se odlučio našaliti na njezin račun. Boschi se u jednom trenutku, kako bi potpisala izjavu o svojem imenovanju ministricom sagnula, te nekome dala ideju za Photoshop koji ju je itekako razljutio.

Fotošopirana fotografija munjevitom se brzinom proširila internetom. Na fotografiji je netko 'dodao' donje rublje, tj. tange koje ministrici vire iz hlača. Dok je neke ova fotošopirana fotografija nasmijala, kod ministrice je izazvala bijes. 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene