Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon droge, krađa

FOTO 'Najslađa' kriminalka opet je bila nestašna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zgodna tinejdžerica iz Sjeverne Karoline opet je bila nestašna i završila je iza rešetaka.

Alysa Bathrick prvi put je dobila svojih 15 minuta slave u prosincu 2014. nakon što je svoj portret napravljen u policiji objavila na svojem Twitter profilu. Isti joj je zaradio epitet "slatkice" s policijskim dosjeom, a završila je i na naslovnicama svjetskih medija.

Pročitajte i ovo Stablo je presjeklo kuću na pola (Foto: AFP) OLUJA FLORENCE Prve žrtve čudovišnog uragana: Tužna priča o majci i bebi koje je satima pokušavalo spasiti više od stotinu ljudi Stablo palo na kuću u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini tijekom uragana Florence, poginule dvije osobe (Foto: AFP) Iza sebe ostavlja pustoš Uragan Florence uzeo najmanje pet žrtava: Olujni vjetar srušio drvo na kuću, poginule majka i beba

Objavila sliku iz policijskog dosjea i 'zaludila' internet!

U srijedu je to ponovila, kad je za razliku od prvi put, bila uhićena zbog krađe u dućanu, u gradu Relighu. U svojem inauguracijskom prijestupu, ta je lijepa tinejdžerica "pala" zbog posjedovanja droge, a bila je i iza rešetaka u međuvremenu zbog toga.

Prvi put kad je uhićena, kako je sama rekla, policija ju je uhitila zbog Xanaxa. Prštale su ponude i za vezu, nakon što je objavila je "pala" zbog bivšeg, prenosi wfla.com.

"Predala sam se u 7 ujutro, a pustili su me u 11:30. Zaje**** sve što ste čuli. I moja policijska fotka je slatka", napisala je na Twitteru 18-godišnja djevojka, sad već s rastućim kriminalnim dosjeom.

No Bathrick nije jedina osoba koja je zapalila društvene mreže svojom fotografijom iz policijskog dosjea. Učinio je to i plavooki Jeremy Meeks, koji je uhićen 18. lipnja 2014. zbog uličnog terorizma, nedoličnog ponašanja te ometanja i opiranja uhićenju. Njemu je od uhićenja ponuđen ugovor da postane model.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene