Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kinezi šokirani

FOTO: Kinezi iskopali 17-metarsku zmiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija gotovo 17 metara duge zmije, snimljena u Kini, šokirala je tamošnju javnost i izazvala pravu senzaciju.

Zmiju su pronašli radnici koji su čistili šumu i krčili prolaz za novu cestu, pored grada Gupinga u provinciji Jiangxi, a fotografija ogromne zmije pojavila se na kineskom portalu People's Daily, u jednom od brojnih komentara korisnika na tim stranicama. Naime, nije bila samo jedna, već dvije ogromne zmije, koje su radnici probudili ravnajući veliku nakupinu zemlje na putu kojem treba prolaziti cesta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko je izgubio zmiju? Zagreb: Zalijevala cvijeće, iz tegle joj izmigoljila boa! Slika nije dostupna Vlasnik je napustio Šetač uhvatio bou na austrijskoj riječnoj obali

>> Čudovišna zmija od 30 m uzbunila duhove

Ne jedna, već dvije?

Pri trećem grabljenju bagerom, radnik je primijetio kako u zemlji ima svježe krvi, a nakon što je još jednom zagrabio bagerom, pojavila se i teško ranjena umiruća zmija. 'Istovremeno, još jedna velika boa se pojavila iz zemlje, širom otvorenih usta. Vozač buldožera se ukočio od straha, dok su ostali radnici pobjegli s gradilišta', stajalo je u navedenom komentaru. Kad su se radnici napokon odlučili vratiti na gradilište, ranjena zmija je uginula, a drugoj nije više bilo ni traga. Vozaču buldožera bilo je toliko loše da nije mogao ustati.

Lokalne vlasti sve nazvale čistom laži

U istom komentaru stajalo je kako je uginula boa težila oko 300 kilograma i da je otprilike bila stara 140 godina, no lokalne vlasti iz Guipinga ubrzo su reagirale na priču i fotografiju, nazvavši oboje sigurnom laži, jer zmija boa uopće ne živi, niti je karakteristična za navedeno područje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene