Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Eutelsat drugu godinu zaredom podupire New Europe Market, najveće okupljanje medijskih profesionalaca u Središnjoj i Istočnoj Europi, dokazujući njegovu važnost i utjecaj u regiji


Zagreb, 9. prosinca 2013. - Vodeći svjetski satelitski operater Eutelsat potvrdio je da će i drugo izdanje New Europe Marketa, NEM 2014, koje će se održati od 10. do 13. lipnja, poduprijeti dijamantnim sponzorstvom.

Vezani članci Jessica Alba i Gabrielle Union (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Ne mogu se prestati diviti: Omiljene holivudske ljepotice Jessica Alba i Gabrielle Union stigle u Dubrovnik! Gabrielle Union i Dwyane Wade (Foto: AFP) On ju je prevario i dobio dijete s drugom djevojkom, a ona je za sve okrivila sebe: "Nije me bilo..."

NEM se već nakon prvog izdanja etablirao kao vodeći content market u regiji s tematskim panelima o aktualnim temama tržišta i najnovijim trendovima u industriji te prezentacijama nekih od najutjecajnijih ljudi u industriji. NEM 2014 svoje će sudionike ugostiti u Dubrovačkim vrtovima sunca, u hotelu Radisson BLU Resort & Spa, mjestu gdje networking i poslovni sastanci u mediteranskom okruženju dobivaju ugođaj prijateljskoga druženja.

Eutelsat je snagu NEM-a prepoznao već u svom prvom izdanju, NEM-u 2013, a o drugom zaredom dijamantnom sponzorstvu na NEM-u Apostolos Triantafyllou, Eutelsatov viši potpredsjednik za prodaju u Središnjoj i Istočnoj Europi, Kavkazu i Središnjoj Aziji, rekao je:

„S velikim zadovoljstvom i povjerenjem u projekt Eutelsat je odlučio poduprijeti NEM drugi put. Ovo je velika prilika za okupljanje svih naših partnera i prijatelja u regiji kojima možemo pokazati koliko su nam važne njihove potrebe. Eutelsat ima optimalna sredstva za pružanje bolje usluge u industriji i poboljšanje dinamičnosti tržišta! Vidimo se u lipnju!“

S ukupno 31 satelitom u službi broadcastera, pružatelja videousluga, telekom-operatera, ISP-ova i vladinih agencija kroz 150 zemalja u Europi, Africi, Aziji te Južnoj i Sjevernoj Americi, Eutelsat je vodeći operater u komercijalnom satelitskom poslu. Tvrtka je osnovana kao međunarodna organizacija 1977. godine, a prvi satelit predstavila je 1983., nakon čega 2001. godine prelazi u privatno vlasništvo. Kroz kombinaciju vodeće tehnologije te potpune predanosti zadovoljstvu korisnika, Eutelsat je brzo izgradio reputaciju inovatora.

NEM 2014 možete pratiti na službenoj stranici, Facebooku, Twitteru, LinkedInu i Instagramu.