Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njujorčanka je naletjela na Brandona Stantona, čovjeka koji stoji iza bloga Humans od New York.


Jedna Njujorčanka dugo je nekome htjela ispričati priču o svom osobnom trijumfu. Srećom, naletjela je na Brandona Stantona - čovjeka koji stoji iza jednog od omiljenijih blogova 'Humans of New York'.

Vezani članci Poslovne djevojke Radile od kuće ili u uredu, uvijek nađu vremena za snimanje vrućih prizora na radnom mjestu Izmjene Zakona o radu: Sindikati najavljuju otpor Slijedi li nam vruća sindikalna jesen? "Ako se to pokuša lomiti preko koljena i na silu, mi ćemo znati odgovoriti"

Njegov rad na Facebooku prati gotovo 7 i pol milijuna ljudi. Priču o uspješnoj ženi objavio je u ponedjeljak, a u roku od 24 sata prikupila je više od milijun 'lajkova'. Do danas je podijeljena više od 50 tisuća puta, a komentari su puni hvale za ženu čija priča počinje rođenjen njegog djeteta kada je imala samo 16. godina.

Savjeti uz koje za 1000 dana možete postati MILIJUNAŠ!

Zbog izostanaka je izbačena iz škole, a otpisali su je i obitelj i zajednica. Međutim, uskoro je našla posao u trgovini sportskom opremom. Idući posao bio je onaj recepcionarke u poreznoj tvrtki. Tamo je naučila raditi poreze. S vremenom znala je dovoljno da postane suradnik.

Jedna manja tvrtka zatim joj je ponudila manje plaćeni, ali odgovorniji posao. Prihvatila ga je i šest mjeseci kasnije postala upravitelj - neslužbeno, jer nije imala fakuletsku diplomu. Prije pet mjeseci stekla je i nju.

'Iskreno, toliko dugo sam čekala da ispričam ovu priču da sam je prošli tjedan na telefon ispričala predstavnici službe za korisnike. Bila je ljubazna i pretvarala se da joj je stalo', rekla je.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook