Obavijesti Video Pretražite Navigacija
11-godišnjakinja protiv nemani

Djevojčica upecala soma od gotovo 100 kilograma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo stotinu kilograma teškog soma na pecanju je uhvatilaomalena 11-godišnja Jessica Wanstall iz britanskog mjesta Sittingbournea, a borba sa ovom slatkovodnom nemani trajala je punih 20 minuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Inače ne živi u Jadranu FOTO Na Pelješcu ulovio otrovnog morskog predatora! Slika nije dostupna Ljigavo otkriće Je li ovo izvanzemaljsko čudovište iz dubina?

Njezin rekordan ulov, ukupne je dužine od gotovo tri metra, a pri 'obračunu' sa čudovišnom ribom pomogao joj je njezin otac Mark, koji je reagirao u posljednji tren, kako bi djevojčicu zadržao na obali i da je som ne povuče za sobom u vodu, piše The Sun. 'Nisam ni shatila koliko je riba velika, dok nisam vidjela fotografije koje smo napravili', kazala je Jessica. 'Osjećala sam se tako maleno pored nje', dodala je.

'Jessica inače lovi sitnu ribu, iako smo znali da u rijeci ima i somova', kazao je njezin otac Mark. 'Kad smo vidjeli koliko je riba velika još na rubu rijeke, izgledala nam je kao čudovište iz Loch Nessa', dodao je otac i zaključio kako je ponosan svojom djevojčicom. Na kraju je kazao kako se vrlo lagano mogao dogoditi i drugačiji ishod, odnosno da som nju proguta, što ne treba ni čuditi, s obzirom na njegovu veličinu na slici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene