Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVI POSLOVNI PODATCI NA JEDNOM MJESTU

COMPANYWALL BUSINESS REDIZAJN – kombinacija suvremenog izgleda i najkorisnijih funkcija

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Ukoliko želite provjeriti kako posluje određena kompanija u Hrvatskoj, prvo što ćete pregledati su javni financijski podatci dostupni na portalu FINA.

 FINA na jednom mjestu okuplja informacije o svim tvrtkama koje posluju na teritoriju Republike Hrvatske. Ove informacije su općeg karaktera te ih je ponekad teško protumačiti na pravi način. U tom slučaju, najbolje je ili zaposliti financijskog analitičara koji će to raditi umjesto vas, ili se obratiti bonitetnoj kući koja će vršiti usluge prikupljanja i raspoređivanja podataka o poslovanju kompanije od interesa.

CompanyWall Business jedna je od najkonkurentnijih i najvećih bonitetnih kuća u Hrvatskoj. Poslujemo na 4 europska tržišta, s jasnom tendencijom širenja poslovanja i na ostale balkanske zemlje. Samo u Hrvatskoj brojimo na desetke tisuća klijenata.

Naši klijenti dolaze iz raznih branši, od giganata hrvatske ekonomije do malih zanatskih radnji – vršimo funkciju financijskog asistenta za sve podjednako. Svojim uslugama se trudimo izići u susret svim potrebama i zahtjevima klijenata i zbog toga smo redizajnirali portal, kombinirajući suvremeni izgled s korisnim alatima, koji su laki za uporabu.

CompanyWall Business usluge i alati neophodni su za suvremeno poslovanje

Uz mogućnost certificiranja, određivanja bonitetne ocjene, konzultantskih usluga i pregledno raspoređenih informacija o tvrtkama, dodatno smo povećali konkurentnost novim funkcijama, prilagođenim potrebama hrvatskog poslovnog tržišta:

LISTE ZA PRAĆENJE – jedinstveni popis tvrtki koje Vas interesiraju

S obzirom da portal broji desetine tisuća korisnika, kao i klijente najrazličitijih poslovnih interesa, liste za praćenje služe lakšem i bržem prepoznavanju i ostvarivanju suradnje između klijenata.

Lista za praćenje nudi Vam na jednom mjestu sve poslovne subjekte koje najviše pregledate i pratite. Najvažnije je što ćete o svakoj promjeni u tvrtki koju imate na listi za praćenje biti obaviješteni putem e-mail-a.

PR PR  

TKO ME TRAŽIO – zanima li konkurenciju kako Vi poslujete?

Organizirajte svoju strategiju poslovanja, pogledajte tko je od konkurencije, dobavljača ili kupaca pregledao podatke Vaše tvrtke! Na popisu tvrtki "tko me tražio" vidjet ćete sve tvrtke koje su pregledale podatke poslovnog subjekta u Vašem vlasništvu, kao i vrijeme proteklo od posljednjeg pregleda.

Također, dostupna Vam je informacija o broju korisnika koji su pregledali Vašu tvrtku, kako anonimnih, tako i onih registriranih. Ovo je odličan način da vidite koji poslovni subjekt je možda Vaš budući poslovni partner te tko od konkurencije učestalo pregledava Vaš profil.

U izvješću se nalaze grafički prikazani važni pokazatelji, financijski podatci, podatci o vlasnicima, bonitetna ocjena i ostale značajne informacije za potpunu financijsku analizu tvrtke. 

Informacije na kojima ćete temeljiti Vaše uspješne poslovne odluke

Uz osnovne informacije o poslovnim subjektima, financijski asistent klijentima nudi i detaljnije podatke, prikupljene na osnovu službenih financijskih izvješća i u suradnji s drugim financijskim institucijama.

Ovi podatci prošli su detaljnu financijsku analizu, a slijedom navedenog, na portalu su jednostavno prikazani rezlutati za svakog registriranog korisnika.

Ovaj način procesuiranja i daljnje distribucije informacija olakšava klijentima portala donošenje značajnih poslovnih odluka i doprinosi sigurnijem poslovanju u Hrvatskoj.

Ove informacije podrazumijevaju:

• Sažetak financijskih informacija
• Grafički prikaz osnovnih informacija
• Stanje bilance koji izdaje FINA
• Račun dobitka i gubitka koji izdaje FINA
• Sudske sporove i tijek sudskih sporova
• Stanje žiro računa – blokade
• Blokade i sudske sporove

PR PR  

Svi podatci o stečajevima i dražbama – da li Vaš poslovni partner posluje bez rizika?

Pristupom Companywall Business portalu možete vidjeti popis svih dražbi u Republici Hrvatskoj.

Na dražbama se nude pokretnine, nekretnine, mjenice i ostali vrijednosni papiri i imovina. Na ovim aukcijama nude se nekretnine koje su bile u vlasništvu tvrtki, a njihovom prodajom otplaćuje se dio duga tvrtke prema vjerovnicima.

S druge strane, dražbe su odlična prilika za kupnju nekretnina jer ih možete dobiti po znatno povoljnijoj cijeni od tržišne.

Pregledajte i ostale funkcije i usluge koje Vam nudimo, od sada uz još bolju preglednost i jednostavniju uporabu!

Isprobajte nove funkcije i povoljnosti portala CompanyWall Business već danas!

Upišite promo kod i osigurajte BESPLATAN DEMO PRISTUP: CWDesign19

REGISTRIRAJTE SE OVDE 

PR PR  

Zašto smo jedna od najvećih bonitetnih kuća na hrvatskom tržištu

Godinama nas klijenti prepoznaju kao pouzdanog financijskog savjetnika jer informacije koje preuzimamo iz validnih resursa redovno ažuriramo, a naši analitičari ih raspoređuju na najefikasniji način, u cilju što lakše pretrage i olakšanog snalaženja za krajnjeg korisnika.

Na dinamičnom tržištu poslovanja portal CompanyWall Business igra značajnu ulogu:

• Certificiranjem najboljih hrvatskih kompanija stvaramo mrežu najuspješnijih te im olakšavamo ostvarivanje međusobne suradnje
• Odabirom i analizom najznačajnijih financijskih podataka maksimalno olakšavamo pretragu korisnicima portala
• Transparentnim prikazivanjem bitnih poslovnih parametara omogućavamo sigurnije poslovanje za sve privredne subjekte u Hrvatskoj
• Bavimo se financijskim konzaltingom u cilju poboljšanja poslovanja pojedinačnog poslovnog subjekta i ostvarivanja odličnog boniteta

Svjesni smo značaja koji naše usluge imaju za hrvatske tvrtke te se trudimo svaki segment poslovanja usavršiti i maksimalno prilagoditi potrebama tržišta. Metodologija rada temelji se na primjeru uspješnog poslovanja najvećih svjetskih bonitetnih kuća, a vizualni identitet CompanyWall Business ističe se u odnosu na druge portale ovog tipa jer na najefikasniji način, uporabom jednog jedinog slova, predstavlja validnu referencu poslovanja poslovnih subjekata.

Imate li pitanja? Kontaktirajte nas!

01/6443-785 | 099/349-7399
E-mail: info@companywall.hr
OIB: 93441573210
Matični broj: 04002008
IBAN: HR6223600001102353911
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene