Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najgori su kada se prejedu rum kocaka, ne znaju što rade.


Znate li što rade huligani iz gimnazija? Odgovaraju profesorima na pitanja iako nisu digli ruke, a ponekad i brišu ploče unatoč tome što nisu redari.

Vezani članci Rad od kuće Urnebesni video pokazao koliko je važno imati obzira prema ukućanima koji rade od kuće Uzalud ga je supruga preklinjala da se ne baca u jezero (FOTO: YouTube/Screenshot) Da slušaju žene, muškarci bi definitivno živjeli duže: Evo jednog urnebesnog primjera iz Rusije

Ovo su, naime, tek dva od brojnih viceva ispričanih do danas na račun gimnazijalaca, a upravo su takve šale prije nešto više od godinu dana inspirirale grupu mladih Sarajlija da pokrenu svoj YouTube kanal posvećen junacima tih duhovitih dosjetki.

Nema koga nije nasmijao: Osvrt na turiste u Hrvatskoj postao i svjetski hit

Na njemu su ti daroviti zafrkani do danas objavili nešto manje od 30 skečeva, te su se toliko dopali publici da kanal u ovome trenutku prati više od 16 tisuća korisnika te mreže.

U tek objavljenom videu su gimnazijske huligane poslali na maturalac u Španjolsku, pa pogledajte kako se ponašaju kada su daleko od roditelja i dobro se nasmijte.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook