Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već je poznato da Cedevita KIDS Gusarska ekipa plovi limunskim morem, a od sada na svoja putovanja nosi i pucketavi PUC PUC prah u tri okusa; tropsko voće, šumsko voće i jagoda, te dva nova člana: krokodila Roka Kroka i hobotnicu Pipca, koji će pomoći gusarima Barbadosu, Luci, Narančitu i Naraduu pronaći nove pustolovine.


Gusarska ekipa je svoje nove članove Roka Kroka i Pipca prvi put predstavila i djeci na biciklističkoj utrci Gran Fondo gdje su svi htjeli pokazati svoje umjeće bicikliranja, a na kraju su se svi osvježili Cedevitom i isprobali Cedevita Kids Puc Puc pucketavi prah. Druženje uz glazbu, ples i Cedevitine proizvode bilo je odlično, a gusarska ekipa nastavlja i dalje stvarati nove pustolovine.
U želji da ostvare što više prijateljstava gusari pozivaju svu djecu da se odazovu na natječaj u kojem možete osvojiti Cedevitin gusarski party s maskotama ili Cedevita Kids kape. Sve što trebate napraviti je potražiti post s najtečajem na Cedevita facebook stranici i poslati crtež, priču ili pjesmu o gusarskoj ekipi u komentar. Najbolji radovi osvajaju Cedevita gusarski party u svom domu ili jednu od šaljivih Cedevita kids kapa. Natječaj traje do 30.6.2017.
Detalje o natječaju provjerite na našoj web stranici www.cedevita.com

Vezani članci Slika nije dostupna Pojačanje u novom dresu: Ivan Perišić se dokazao i kao košarkaš Slika nije dostupna Humanitarni kalendar za 2016. snimili košarkaši Cedevite i kandidatkinje za Miss Zagreba
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju